Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Verkkokatu

Keskiarvo: 5

Perustuu 5 arviointiin

Matti Ikäläinen, Toimitusjohtaja, bGH
(5)
1. Mailien katsominen kesken päivän on vähentynyt -> ei katkaise enää töitä 2. Minnan logiikka vähentää mailista tulevaa stressiä -> nopeat hommat alta pois ja muut työlistoihin ja inboxia tyhjäksi 3. Inboxin mailit vähentyneet valtavasti, ja sähköposti tuntuu olevan jo nyt paljon paremmin hallussa 4. Aiheutti meillä keskustelua ylipäätään si...
Näytä kokonaan
Maiju Leisti, Ravintoloitsija, Prandia
(5)
Henkilöstömme osallistui Minnan sähköpostinhallinnan koulutukseen ja kaikki olimme erittäin tyytyväisiä. Sähköpostikäyttäytymisemme on koulutuksen jälkeen muuttunut hyvin erilaiseksi. Käytämme aikaa siihen nyt paljon vähemmän ja todella paljon tehokkaammin. Ja opimme samalla, miten voimme olla aiheuttamatta lisää sähköposti-päänvaivaa muille :)
Niina Saariniemi, Toimitusjohtaja, Aton Oy
(5)
Koulutus taisi avata meidän kaikkien silmät, saimme konkreettisia ohjeita oman ajankäytön hallintaan. Opituilla menetelmillä saamme selätettyä erilaisia aikasyöppöjä työpaikalla ja tehostettua toimintaamme.
Laura Sundell, Asiakkuuspäällikkö, DI, Helsingin Seudun Liikenne
(5)
Koulutuksessa parasta oli käytännönläheiset opit, joita sekä itse että kollegat ovat heti ottaneet käyttöön.
Seija Kalso, Toimitusjohtaja, FM, MetropoliLab
(5)
Koulutus sopii varmasti kaikkiin työyhteisöihin. Se paljastaa "piilevät" ongelmat sähköpostikäytännöissä, tekee ne näkyviksi ja antaa siten mahdollisuudet muuttaa ja parantaa käytäntöjä.
Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirje työelämän koulutuksista.