Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

Certified Ice Master – jäänhoidon koulutus

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
5 päivää
1 350 EUR + alv 24 %
28.9.2020
Haku päättyy: 11.9.2020
   
Lähiopetus
Vierumäki
Koulutus

Certified Ice Master – jäänhoidon koulutus

CIM Certified Ice Master | Vierumäki

Certified Ice Master (CIM) on jäänhoidon kansainvälinen asiantuntija

CIM Certified Ice Master -koulutus muovaa jäänhoidon tehtävissä työskentelevistä ammattilaisista kansainvälisiä asiantuntijoita. Koulutuksen käynyt tietää ja tuntee jäähallin ja eritoten jään hoitamisen perusasiat sekä kylmätekniikan energiataloudelliset vaikutukset. Hän hallitsee myös dynaamisen toimintatavan verkostoituvassa toimintaympäristössä, erilaisten ihmisten ja tahojen kanssa.

Koulutus on kansainvälinen, mutta opiskelukielenä on suomi. Tarvittaessa opiskelija saa tulkkausta englanniksi. Koulutukseen valitaan 16 opiskelijaa, joista 10 paikkaa on varattu suomalaisille.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Certified Ice Master – jäänhoidon koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu jäänhoidon tehtävissä työskenteleville kokeneille ammattilaisille. Koulutukseen osallistuvalla tulee olla pohjana käytännön kokemusta jäähallin jäänhoidon ja kylmätekniikan osaamisesta.

Kustannukset

Koulutuksen kokonaishinta opiskelijalle on 1350 € (+ alv 24 %), sisältäen koulutuksen ja täyshoidon lähijaksojen aikana Vierumäen urheiluopistolla sekä CIM Certified Ice Master -diplomin sekä kurssineuleen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Certified Ice Master – jäänhoidon koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus sekä Suomen Olympiakomitean virallinen harjoitus- ja valmennuskeskus. Järjestämme ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä vapaan sivistystyön koulutusta kaikenikäisille. Vierumäki on oppimisympäristönä ainutlaatuinen: tarjolla on monipuolisia liikuntaolosuhteita, majoitusmahdollisuuksia, maukkaita ruokailuhetkiä sekä ympärillä...


Lue lisää kouluttajasta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
vierumaki.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Certified Ice Master – jäänhoidon koulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: