Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
1 vuosi
1 600 EUR (arvonlisäverotonta)
Tilauskoulutuksena
suomi
   
Vierumäki
Avoin koulutus

Kehittäjä-Tahko

Kehittäjä-Tahko

Kehittäjä-Tahko kouluttaa seuratoiminnan johtajia

Vierumäen urheiluopistossa on koulutettu urheilujohtajia ja valmentajia jo 90 vuoden ajan. Kehittäjä-Tahko jatkaa tätä perinnettä valmentamalla urheiluorganisaatioiden vastuuhenkilöistä johtajia ja kehittäjiä, joilla on hallussaan menetelmät seuratoiminnan uudistamiseen.

Kehittäjä-Tahko on tarkoitettu seurojen nuoriso-, valmennus- ja junioripäälliköille sekä liikuntaorganisaatioiden seurakehittäjille. Koulutettavalla on hyvä olla pohjana 1–5 vuoden työkokemus omasta liikunta-alastaan. Tavoitteena on valmentaa seuratoiminnan moottoreita, jotka pystyvät toimimaan itsenäisesti ja vastuullisesti omassa toimintaympäristössään sekä suunnittelemaan, organisoimaan ja toteuttamaan organisaation kehitystoimia systemaattisesti ja johdonmukaisesti.

Kehittäjä-Tahkon sisältö

Kehittäjä-Tahko -valmennusohjelma on liikunnan ammattitutkintoon valmistava koulutus, jonka suorittaminen edellyttää kahden pakollisen ja kahden valinnaisen tutkinnon osan suorittamista. Näyttötutkinto suoritetaan osoittamalla hyväksytysti tutkinnon perusteissa vaadittu osaaminen tutkintotilaisuuksissa omassa käytännön työssä ja toiminnassa. Valmennusohjelman pääteemoja ovat mm.:

  • Liikunnan ammattilaisena toimiminen seurassa ja järjestössä
  • Liikkumaan ohjaaminen seurassa ja järjestössä
  • Seurassa ja liikuntajärjestössä toimiminen
  • Liikunnan tuotteistaminen

Pääteemoja käsitellään aina soveltavasti omaan kehittämistyöhön liittyen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kehittäjä-Tahko, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kehittäjä-Tahko on tarkoitettu seurojen nuoriso-, valmennus- ja junioripäälliköille sekä liikuntaorganisaatioiden seurakehittäjille. Koulutettavalla on hyvä olla pohjana 1–5 vuoden työkokemus omasta liikunta-alastaan.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1 600 euroa. Majoituksen hinta lähijaksojen aikana 45€/vrk Ilkka-majoituksessa ja 35€/vrk Pihkala-majoituksessa (majoitus sisältää aamupalan).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kehittäjä-Tahko? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen UrheiluopistoSuomen Urheiluopisto – valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus

Vierumäellä toimiva Suomen Urheiluopisto on opetusministeriön alainen valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus. Suomen Urheiluopisto kehittää, tuottaa ja markkinoi liikuntaan ja vapaa-aikaan liittyviä sekä kansallisesti että kansainvälisesti korkeatasoisia valmennus-, koulutus- ja liikuntapalveluja. Ydintoimintaa ovat liikunta-alan koulutus, terveysliikunta ja urheilu. Suomen Urheiluopiston...


Lue lisää kouluttajasta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
vierumaki.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kehittäjä-Tahko täytä seuraavat tiedot: