Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

LEARNS-kouluttajapajat

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Koulutus
Verkossa, Vierumäki
Alkavat koulutukset
Vierumäki
Kysy seuraavaa koulutusta

Verkossa
Kysy seuraavaa koulutusta

LEARNS-kouluttajapajat

learns-kouluttajapajat-vierumäki

Uusia ideoita Learns-kouluttajapajoista

Toimitko kouluttajana valmentajakoulutuksissa tai muissa liikunnan ja urheilun koulutustapahtumissa? Tule hakemaan innostusta kouluttajapajasta!

Uusia menetelmiä kouluttajapajoista

Kaikki pajat on rakennettu siten, että ne toimivat myös omina kokonaisuuksinaan. Pajojen menetelmät  on valittu siten, että käymällä kaikki pajat oppija saa matkaansa mukaan useita erilaisia koulutusmenetelmiä.

LEARNS 1: Vaikuttavaa oppimista

LEARNS 1 paja antaa hyvän kokonaiskuvan asioista, joita kouluttajan tai koulutussuunnittelijan tulisi ottaa huomioon vetäessään tai suunnitellessaan koulutuskokonaisuuksia. Pajan tavoitteena on tuoda esiin keinoja, joiden avulla päästään pysyvämpään ja arkitekemistä muuttavaan toimintamalliin koulutuksissa. E-moduulissa keskistytään koulutuskokonaisuuden rakentamiseen ja itse pajassa päästään pohtimaan LEARNS-periaatteita ja niiden näkymistä eri vaiheissa koulutusta.

LEARNS 2: Kysy ja kuuntele

Tämän pajan tavoitteena on auttaa kouluttajaa arvioimaan omia kuuntelun taitojaan, sekä auttaa kouluttajaa kysymään oppimista edistäviä kysymyksiä. Ennakkomateriaali herättää kouluttajaa pohtimaan omia kuuntelun taitoja, sekä sitä millaisia kysymyksiä on olemassa ja miten ne vaikuttavat oppimiseen. Itse pajassa pääpaino on kysymisen harjoittelussa.

LEARNS 3: Reflektoi

Reflektointipaja sukeltaa syvemmälle reflektoinnin eri tasoihin sekä antaa valmiita malleja. Ennakkotehtävänä on tehdä oma vapaamuotoinen reflektointi joko omasta koulutustilanteesta tai valmennustilanteesta. Pajassa pohditaan reflektoinnin syvyyttä ja sitä, kuinka oppijaa voisi ohjata syvempään reflektioon.

LEARNS 4: Arvioi ja sparraa

Neljäs paja keskittyy arviointiin ja sen eri ulottuvuuksiin. Ennakkomateriaalissa käydään läpi itse koulutusprosessien arviointia, sekä oppijan osaamisen arviointia käytännön tilanteessa ja siihen liittyviä vaiheita. Pajassa perehdytään tarkemmin TIPS-palautetyökaluun, ja sen hyödyntämiseen koulutus ja arjen valmennustilanteissa. Lisäksi päästään sparraamaan toinen toisia.  Pajan lopussa tehdään jatkosuunnitelma omalle kouluttajana kehittymiselle.

Pyydä yhteisöllesi räätälöity paketti

LEARNS-pajat voidaan toteuttaa myös verkko-opintoina tai omalle yhteisölle räätälöityinä paketteina.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta LEARNS-kouluttajapajat, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutuspajat ovat suunniteltu henkilöille, jotka toimivat kouluttajina valmentajakoulutuksissa tai liikunta- ja urheiluntapahtumissa.

Aikataulu

Seuraavat kouluttajapajat järjestetään tilauksesta, kun osallistujia on ilmoittautunut mukaan vähintään kahdeksan. Pajaan mahtuu mukaan enintään 30 osallistujaa.

Kouluttajapajat toteutetaan myös verkkokoulutuksena, jolloin voit aloittaa oppimisen itsenäisesti. Otathan yhteyttä, jos kiinnostuit!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta LEARNS-kouluttajapajat? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus sekä Suomen Olympiakomitean virallinen harjoitus- ja valmennuskeskus. Järjestämme ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä vapaan sivistystyön koulutusta kaikenikäisille. Vierumäki on oppimisympäristönä ainutlaatuinen: tarjolla on monipuolisia liikuntaolosuhteita, majoitusmahdollisuuksia, maukkaita ruokailuhetkiä sekä ympärillä...


Lue lisää kouluttajasta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
vierumaki.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta LEARNS-kouluttajapajat täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: