Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala (aikuisliikunta)

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
1 vuosi
1 600 EUR (arvonlisäverotonta)
lokakuu 2019
   
Vierumäki
Avoin koulutus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala (aikuisliikunta)

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala (aikuisliikunta)

Liikunnan ammattitutkinnon aikuisliikuntaan painottuva valmistava koulutus on tarkoitettu esimerkiksi aikuisten terveyttä edistävän liikunnan tai työkykyä ylläpitävän toiminnan parissa työskenteleville tai alasta kiinnostuneille sekä eri-ikäisten kohderyhmien yksilöllisestä liikunnanohjauksesta kiinnostuneille.

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Valmistavassa koulutuksessa kehitetään ja vahvistetaan osaamista työelämän vaatimuksia vastaavaksi.

Liikunnan ammattitutkinto muodostuu pakollisesta (30 osaamispistettä) ja valinnaisesta (120 osaamispistettä) tutkinnonosista.

Pakolliset tutkinnon osat ovat:

  • liikunnan ammattilaisena toimiminen
  • liikkumaan ohjaaminen

Valitsemalla valinnaisista tutkinnon osista yksilöllisen liikunnanohjauksen, suorittamalla koko tutkinnon sekä läpäisemällä valmistavan koulutuksen pt-kokeen, opiskelija saa suoritettua Urheiluopistojen Yhdistyksen Personal Trainer -sertifikaatin.

Liikunnan ammattitutkinto on näyttötutkinto, jossa osaaminen osoitetaan tutkintosuorituksilla. Valmistava koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka koostuu 3 päivän pituisista lähijaksoista Vierumäellä sekä etäopiskelusta. Opinnot on mahdollista suorittaa oman työn ohessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala (aikuisliikunta), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu erityisesti aikuisten terveyttä edistävän liikunnan tai työkykyä ylläpitävän toiminnan parissa työskenteleville tai alasta kiinnostuneille sekä eri-ikäisten yksilöllisestä liikunnanohjauksesta kiinnostuneille.

Työn tai harrastusten kautta saatu alan työkokemus tai koulutus lisää valmiuksia suoriutua tutkinnosta. Liikunta-alan ohjauskokemus tai työpaikka katsotaan hakijalle eduksi.

Tutkinto / todistus

Liikuntaneuvoja

Aikataulu

Koulutuksen lähijaksot

1. jakso 09 –11.10.2019

2. jakso 20.–22.11.2019

3. jakso 15.–17.01.2020

4. jakso 12.–14.02.2020

5. jakso 01.–03.04.2020

6. jakso 06.–08.05.2020

7. jakso 26.–28.08.2020

8. jakso 23.–25.09.2020

Koulutuspaikka

Vierumäen Urheiluopisto

Kustannukset

Tutkinnon hinta on 1 600 euroa.

Majoituksen hinta lähijaksojen aikana on Ilkka-majoituksessa 45€/vrk ja Pihkala-majoituksessa 35€/vrk (majoitus sisältää aamupalan). Ruokailut opiskelijahintaan opiskelijaravintolassa, 8 €/lounas ja 8 €/päivällinen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala (aikuisliikunta)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen UrheiluopistoSuomen Urheiluopisto – valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus

Vierumäellä toimiva Suomen Urheiluopisto on opetusministeriön alainen valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus. Suomen Urheiluopisto kehittää, tuottaa ja markkinoi liikuntaan ja vapaa-aikaan liittyviä sekä kansallisesti että kansainvälisesti korkeatasoisia valmennus-, koulutus- ja liikuntapalveluja. Ydintoimintaa ovat liikunta-alan koulutus, terveysliikunta ja urheilu. Suomen Urheiluopiston...


Lue lisää kouluttajasta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
vierumaki.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikunnan osaamisala (aikuisliikunta) täytä seuraavat tiedot: