Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, liikunnan osaamisala (varhaiskasvatuksessa työskenteleville)

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
1,5 vuotta
1 500 EUR (arvonlisäverotonta)
Helmikuussa 2020
   
Vierumäki
Avoin koulutus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, liikunnan osaamisala (varhaiskasvatuksessa työskenteleville)

liikunnan-ja-valmennuksen-ammattitutkinto-liikunnan-osaamisala-vierumäki

Edistä lasten liikuntaa työpaikallasi

Työskenteletkö varhaiskasvatuksen parissa? Haluaisitko kehittää lasten liikuntaa omalla työpaikallasi? Hae mukaan Suomen Urheiluopiston toteuttamaan koulutukseen, jossa pääset oppimaan yhdessä muiden alan ammattilaisten kanssa ja samalla kehität omaa työtäsi. Koulutus valmistaa liikunnan ja valmennuksen ammattitutkintoon, liikunnan osaamisalalle.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa kehität osaamistasi seuraavilla osa-alueilla:

  • Lasten liikunnan edistäminen
  • Oman toimintaympäristön kehittäminen
  • Liikuntatapahtuman järjestäminen
  • Yksilöllinen liikunnan ohjaaminen

Koulutuksen toteutus

Tutkinnon ja koulutuksen avulla kehität lasten liikuntaa omalla työpaikallasi. Opiskelussa huomioidaan päiväkodin varhaiskasvatussuunnitelma sekä varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suositukset. Opintojen alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Tutkintokoulutus toteutetaan joustavana monimuotokoulutuksena, joka koostuu kymmenestä kahden päivän mittaisesta lähiopintojaksosta sekä etäopiskelusta. Valitse itsellesi sopivin kouluttautumisvaihtoehto. Voit suorittaa tutkinnon joko viikonlopputoteutuksina Vierumäellä tai lähiopetusjaksoina Vierumäellä sekä omalla alueellasi. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, liikunnan osaamisala (varhaiskasvatuksessa työskenteleville), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Varhaiskasvatuksessa tai lasten liikunnan parissa toimiville.

Tutkinto / todistus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä ja se muodostuu pakollisista ja valinnaisista liikunnan osaamisalan tutkinnon osista. Ammattitutkinnoissa  osaaminen osoitetaan näytöillä, aidoissa työelämän tehtävissä. Liikunnan osaamisalan suorittaneet saavat käyttää valmistuttuaan tutkintonimikettä liikuntanevoja (AT).

Aikataulu

Opinnot alkavat helmikuussa 2020. Hakuaika koulutuksiin on käynnissä 15.10.-30.11.2019.

Kustannukset

Koulutuksen ja tutkinnon voi suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin se on opiskelijalle maksutonta. Omakustanteisesti koulutuksen ja tutkinnon suorittamisen hinta on 1500 euroa.

Opiskelija voi majoitua ja ruokailla Vierumäellä opiskelijahintaan. Ruokailujen hinnat Vierumäen opiskelijaravintolassa lähiopiskelujaksojen aikana ovat: 5 €/aamiainen, 8 €/lounas ja 8 €/päivällinen (muutokset mahdollisia).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, liikunnan osaamisala (varhaiskasvatuksessa työskenteleville)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus sekä Suomen Olympiakomitean virallinen harjoitus- ja valmennuskeskus. Järjestämme ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä vapaan sivistystyön koulutusta kaikenikäisille. Vierumäki on oppimisympäristönä ainutlaatuinen: tarjolla on monipuolisia liikuntaolosuhteita, majoitusmahdollisuuksia, maukkaita ruokailuhetkiä sekä ympärillä...


Lue lisää kouluttajasta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
vierumaki.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, liikunnan osaamisala (varhaiskasvatuksessa työskenteleville) täytä seuraavat tiedot: