Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnanohjauksen perustutkinto lasten ja nuorten valmentajille

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
tammikuu 2021
Haku päättyy: 15.11.2020
   
Lähiopetus
Vierumäki
Tutkinto
Liikunnanohjauksen perustutkinto lasten ja nuorten valmentajille

Liikunnanohjauksen perustutkinto lasten ja nuorten valmentajille

Toimitko lasten ja nuorten valmentajana? Haaveiletko valmentajan ammatista lasten ja nuorten parissa? Oletko kiinnostunut joustavasta tavasta opiskella valmentamisen ohessa? Vierumäellä voit suorittaa valmennukseen suuntautuvan liikunnanohjauksen perustutkinnon joustavassa monimuotokoulutuksessa, valmennustyön ohessa.

Koulutuksen aikana opiskelija suorittaa valmennukseen suuntautuneen liikunnanohjauksen perustutkinnon (liikuntaneuvoja) monimuotokoulutuksena. Tutkinnon suorittanut saa hakukelpoisuuden korkeakouluihin. Koulutuksesta vastaavat Vierumäen osaava henkilöstö ja kehittymisen tukena toimivat kokeneet valmentajat, seuramentorit.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen keskeisiä sisältöjä ovat muun muassa seuraavat osaamisalueet.

  • lasten ja nuorten valmentaminen urheiluseurassa
  • valmennuksen kokonaisvaltainen kehittäminen
  • lapsen kehitysvaiheet ja oppiminen sekä urheilijan ura
  • vanhempien ja seuratoimijoiden sekä muiden sidosryhmien kanssa toimiminen

Koulutus  suunnitellaan omaa valmennustoimintaa kehittäväksi ja tukevaksi prosessiksi, joka toteutetaan joustavasti valmennustyön ohessa. Opiskelijalla tulee olla koulutuksen aikana oma valmennettava tai oma valmennusryhmä.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-koulutuksena, joka sisältää lähiopiskelua, etäopintoja ja työssäoppimista. Koulutus sisältää myös kansainvälisen jakson. Neljän päivän mittaisia lähiopintojaksoja Vierumäellä on vuosittain kahdeksan.

Työssäoppiminen ja tutkintoon liittyvät näytöt suunnitellaan yhteistyössä kunkin opiskelijan urheiluseuran kanssa ja ne ovat keskeisesti sidoksissa oman valmennustyön kehittämiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnanohjauksen perustutkinto lasten ja nuorten valmentajille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu vähintään 18 vuotta täyttäneille lasten ja nuorten valmennustoiminnassa mukana oleville ohjaajille ja valmentajille. Koulutus soveltuu sekä yksilö- että joukkuelajien valmentajille. Oma urheilu-ura, aktiivisuus urheiluseuratoiminnassa sekä suoritetut valmentajakoulutukset katsotaan eduksi.

Tutkinto / todistus

Liikunnanohjauksen perustutkinto, liikuntaneuvoja

Aikataulu

Seuraava koulutusryhmä aloittaa tammikussa 2021.

Kustannukset

Koulutus on maksutonta ja se sisältää majoituksen kahden hengen huoneissa sekä ateriat lähiopiskelupäivinä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnanohjauksen perustutkinto lasten ja nuorten valmentajille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus sekä Suomen Olympiakomitean virallinen harjoitus- ja valmennuskeskus. Järjestämme ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä vapaan sivistystyön koulutusta kaikenikäisille. Vierumäki on oppimisympäristönä ainutlaatuinen: tarjolla on monipuolisia liikuntaolosuhteita, majoitusmahdollisuuksia, maukkaita ruokailuhetkiä sekä ympärillä...


Lue lisää kouluttajasta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
vierumaki.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liikunnanohjauksen perustutkinto lasten ja nuorten valmentajille täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: