Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Seura-Tahko – valmennus seuratyön kehittämiseen

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
2–3 viikonloppua
130 euroa / osallistuja / viikonloppu
Jatkuva haku
suomi
   
Vierumäki
Avoin koulutus

Seura-Tahko – valmennus seuratyön kehittämiseen

Seura-Tahko –valmennusohjelma

Seura-Tahko -valmennuksella puhtia urheiluseuran toimintaan!

Seura-Tahko on yhteisöllinen kehitysprosessi muun muassa urheiluseurojen puheenjohtajille sekä hallituksen ja johtokuntien jäsenille. Seura-Tahko on valmennusohjelma, jossa valmennetaan tiimioppimisen menetelmillä pääosin vapaaehtoispohjalta urheiluseuroissa toimivia ihmisiä. Koulutukseen sisältyy johtamistaidollista valmennusta, vuorovaikutteista suunnittelua ja oman seuran toimintaan liittyviä pohdintoja ja tehtäviä, joiden avulla seuratoiminta uudistuu ja kehittyy.

Ratkaisuja ajankohtaisiin seuratoiminnan haasteisiin

Tavoitteena on kehittää kestävä näkemys nykyaikaisten ihmisten mukaan saamiseksi urheiluseuratoimintaan ja suunnitella ohjelma, joka parantaa seurojen puheenjohtajien valmiuksia johtaa vapaaehtoisia seuratoimijoita sekä viestiä seuran toiminnasta innostavasti tiimioppimisen keinoin. Valmennusohjelmassa etsitään ratkaisuja ajankohtaisiin seuratoiminnan haasteisiin, jotka liittyvät muun muassa seuraaviin teemoihin:

  • yhteisöllisyys
  • vapaaehtoistoimijoiden mukaansaaminen seuratoimintaan
  • uusien vastuunkantajien löytäminen
  • seuran pidemmän aikavälin suunnitelmallinen tekeminen

Valmennus järjestetään pääsääntöisesti yhteistyössä lajiliiton kanssa. Tällöin valinnat mukaan tulevista seuroista tehdään yhteistyössä lajiliiton seuratoiminnasta vastaavan kanssa. Koulutus voidaan järjestää myös yhdelle seuralle kerrallaan, jolloin räätälöimme seurakohtaisen ohjelman.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Seura-Tahko – valmennus seuratyön kehittämiseen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu urheiluseuroille ja niissä pääosin vapaaehtoispohjalta toimiville henkilöille.

Aikataulu

Valmennus on laajuudeltaan 2–3 viikonloppua (pe–su). Yhteiset Vierumäellä toteutettavat lähikohtaamiset sekä niiden ajankohdat sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Seura-Tahko koulutuksia on käynnissä ympärivuotisesti, kysy lisää aikatauluista!

Koulutuspaikka

Koulutusviikonloput toteutetaan Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä.

Kustannukset

Hinta on 130 euroa / osallistuja / viikonloppu (pe–su). Koulutus sisältää 2–3 viikonloppua. Hintaan sisältyy opetuksen lisäksi majoitus Suomen Urheiluopistolla ruokailuineen. Tavoitteena on, että seurasta on mukana aina vähintään kolme henkilöä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Seura-Tahko – valmennus seuratyön kehittämiseen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus sekä Suomen Olympiakomitean virallinen harjoitus- ja valmennuskeskus. Järjestämme ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä vapaan sivistystyön koulutusta kaikenikäisille. Vierumäki on oppimisympäristönä ainutlaatuinen: tarjolla on monipuolisia liikuntaolosuhteita, majoitusmahdollisuuksia, maukkaita ruokailuhetkiä sekä ympärillä...


Lue lisää kouluttajasta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
vierumaki.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Seura-Tahko – valmennus seuratyön kehittämiseen täytä seuraavat tiedot: