Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Valmennuksen erikoisammattitutkinto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
Noin 1 vuosi
2750 €
suomi
   
Vierumäki
Työelämän tutkinnot

Valmennuksen erikoisammattitutkinto

Valmentajan erikoisammattitutkinto Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Hanki valmiudet valmennuksen johto- ja kehittämistehtäviin

Valmentajan erikoisammattitutkinto valmistaa kilpa- ja huippu-urheiluun liittyviin vaativiin tehtäviin sekä antaa valmiuksia kehittää osaamista pitkällä tähtäimellä. Koulutuksen tavoitteena on kehittää omaa käsitystä kokonaisvaltaisesta valmennuksesta sitoen kokonaisuus urheilijakeskeiseen toimintaympäristöön.  Koulutuksen toteutus on rakennettu uusien Valmennuksen erikoisammattitutkinto perusteiden pohjalta huomioiden erityisesti käytännön valmennustoiminta ja työtehtävään liittyvät henkilökohtaiset tarpeet.

Valmennuksen erikoisammattitutkinto (VEAT)

Valmennuksen erikoisammattitutkinto on Opetushallituksen hyväksymä tutkinto, joka on suunnattu vastuullisissa valmennustehtävissä toimiville maajoukkue-, akatemia-, nuorten olympiavalmentajille tai valmennuspäälliköille. Koulutus antaa valmiuksia valmennuksen johto- ja kehittämistehtäviin. Valmennuksen erikoisammattitutkinto muodostuu kahdesta pakollisesta ja yhdestä valinnaisesta tutkinnonosasta. Pakollisia ovat:

  • Valmennustoiminnan johtaminen
  • Urheilijakeskeinen valmentaminen


Tämän lisäksi opiskelijan tulee suorittaa yksi seuraavista kolmesta valinnaisesta tutkinnonosasta:

  • Urheilutoiminnan kehittäminen
  • Toimiminen valmennuksen kansainvälisessä toimintaympäristössä
  • Valmennustoiminnan hallinnon kehittäminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Valmennuksen erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu urheilun ammattilaisille, jotka toimivat valmennustehtävissä (esim. päävalmentajat, nuorten olympiavalmentajat) sekä valmennuksen johto- ja kehittämistehtävissä kolmannella sektorilla (esim. liikunta- ja urheiluseurat), julkisella sektorilla (esim. lajiliitot, alueorganisaatiot ja urheiluakatemiat) tai yksityisellä sektorilla (esim. liikuntayrittäjä, liikuntayritys).

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna sisältäen lähijaksoja Suomen Urheiluopistolla, etäopiskelua kotipaikkakunnalla sekä työssäoppimisena omaa työtehtävää toteuttaen.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 2750 €, sisältäen opetuksen ja täysihoidon lähioopintojaksoilla Vierumäellä. Tutkinnon suorittaminen ilman valmistavaa koulutusta on 1500 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valmennuksen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto



Suomen Urheiluopisto – valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus

Vierumäellä toimiva Suomen Urheiluopisto on opetusministeriön alainen valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus. Suomen Urheiluopisto kehittää, tuottaa ja markkinoi liikuntaan ja vapaa-aikaan liittyviä sekä kansallisesti että kansainvälisesti korkeatasoisia valmennus-, koulutus- ja liikuntapalveluja. Ydintoimintaa ovat liikunta-alan koulutus, terveysliikunta ja urheilu. Suomen Urheiluopiston...


Lue lisää kouluttajasta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
vierumaki.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Valmennuksen erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: