Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Valmennuksen erikoisammattitutkinto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
Noin 1 vuosi
2 750 EUR (arvonlisäverotonta)
Tammikuussa 2020
suomi
   
Vierumäki
Työelämän tutkinnot

Valmennuksen erikoisammattitutkinto

Valmentajan erikoisammattitutkinto Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Hanki valmiudet valmennuksen johto- ja kehittämistehtäviin

Valmennuksen erikoisammattitutkinnon  (VEAT) tavoitteena  on kehittää omaa käsitystä kokonaisvaltaisesta valmennuksesta. Kokonaisuus sidotaan urheilijakeskeiseen toimintaympäristöön.

Koulutus antaa valmiuksia toimia kilpa- ja huippu-urheiluun liittyvissä vaativissa tehtävissä sekä tukee mahdollisuuksiasi kehittää omaa osaamistasi pitkällä tähtäimellä. Tutkintokoulutus on rakennettu siten, että käytännön valmennustoiminta ja työtehtävään liittyvät henkilökohtaiset tarpeet otetaan huomioon mahdollisimman hyvin. Vierumäki luo myös huikeat puitteet verkostoitumiselle niin valmistavassa koulutuksessa kuin opiston yhteistyökumppaneiden kautta (mm. KV-yhteistyötahot ja korkeakouluopetus).

Valmennuksen erikoisammattitutkinto (VEAT)

Valmennuksen erikoisammattitutkinto muodostuu kahdesta pakollisesta ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta. Tutkinnon suorittaminen ja ammattitaidon osoittaminen edellyttää toimimista tutkinnon osan työtehtäväalueella.

Valmistavassa koulutuksessa kehitetään osaamista tutkinnon kahdella pakollisella tutkinnon osalla:


1. Valmennustoiminnan johtaminen
2. Urheilijakeskeinen valmentaminen

Tämän lisäksi opiskelijan tulee suorittaa yksi seuraavista kolmesta valinnaisesta tutkinnon osasta:


3. Urheilutoiminnan kehittäminen
4. Toimiminen valmennuksen kansainvälisessä toimintaympäristössä
5. Valmennustoiminnan hallinnon kehittäminen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Valmennuksen erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Valmennuksen erikoisammattitutkinto soveltuu liikunta- ja urheiluseuroissa, lajiliitoissa, alueorganisaatioissa  ja urheiluakatemioissa sekä liikunta-alan yrityksissä toimiville urheilun ammattilaisille. Koulutus kehittää erityisesti valmiuksia toimia valmennuksen johto- ja kehittämistehtävissä.

Aikataulu

Lähiopetuspäivät Vierumäellä:

  1. jakso 01/2020
  2. jakso 04/2020
  3. jakso 05/2020
  4. jakso 08/2020
  5. jakso 09/2020
  6. jakso 10/2020
  7. jakso 11/2020

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka  sisältää lähijaksoja Suomen Urheiluopistolla, etäopiskelua kotipaikkakunnalla sekä työssäoppimista omaa työtehtävää toteuttaen. Valmistava koulutus ja tutkinnon suorittaminen on mahdollista myös oppisopimus- tai koulutussopimuksella. Jos osaamista on kertynyt aiemmin tutkinnon perusteiden osaamistavoitteiden mukaisesti, voi tutkinnon suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 2750 €, sisältäen opetuksen ja täysihoidon lähioopintojaksoilla Vierumäellä. Tutkinnon suorittaminen ilman valmistavaa koulutusta on 1500 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valmennuksen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus sekä Suomen Olympiakomitean virallinen harjoitus- ja valmennuskeskus. Järjestämme ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä vapaan sivistystyön koulutusta kaikenikäisille. Vierumäki on oppimisympäristönä ainutlaatuinen: tarjolla on monipuolisia liikuntaolosuhteita, majoitusmahdollisuuksia, maukkaita ruokailuhetkiä sekä ympärillä...


Lue lisää kouluttajasta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
vierumaki.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Valmennuksen erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: