Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Viihdy Tiimissä -koulutuspalvelu

Yllättävän mukavaa työhyvinvoinnin tiimikoulutusta

Viihdy Tiimissä -koulutuspalveluiden kouluttajina toimivat esim. viihteen ammattilaiset koomikko Päivi Kuuva sekä näyttelijä Pentti Korhonen. Palvelusta löytyy valmiit kokonaisuudet esimerkiksi tiimin temperamenttien tunnistamiseen ja ryhmän vuorovaikutustaitojen parantamiseen hankalissakin yksilö- ja ryhmätilanteissa.

Koulutukset ovat suunnattu työyhteisöille, joissa halutaan panostaa työssä viihtymiseen ja tiimien tuottavuuden kehittämiseen. Aloituspaketin jälkeen yhteisöllä on mahdollista jatkaa työhyvinvoinnin strategista kehittämistä kouluttajan johdolla tähdäten kokonaisvaltaiseen työssä viihtymiseen.

Koulutuksien valmistelussa ja sisällön suunnittelussa ovat mukana itse kouluttajat ja he antavat neuvoja siitä, kuinka tilaisuudesta saadaan joustava ja ennen kaikkea osallistujille mukava ja ikimuistoinen hetki arjen keskellä.

Hitsataan tiimisi yhdessä priimakuntoon!

Näytä kaikki koulutukset

Videoesittely

Koulutukset

Henkilöstöhallinto / HR
Työyhteisön kehittäminen Kesto Hinta Paikka Alkaa
YKSI HIILI, MONTA PUHALTAJAA – Työyhteisön hyvä henki Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Hyvinvointiala
Stressinhallinta
Rentoutus ja mielenhallinta -workshop Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Kommunikointi
Esiintyminen / Äänenkäyttö
Tiimi kuntoon komiikan keinoin! Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Vuorovaikutus
Luova vuorovaikutusvalmennus Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
VIRTAA TIIMEIHIN! – Vuorovaikutuksen haasteet ja mahdollisuudet Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Viihdy Tiimissä -koulutuspalvelu? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Viihdy Tiimissä -koulutuspalvelu


 Näytä puhelinnumero
http://www.viihdytiimissa.fi/


Arvioinnit

Anne
(5)
Mukaansatempaava koulutus. Näitä asioita on hyvä välillä ottaa esille työyhteissössä, antaa miettisen aihetta positiivisessa mielessä.
Katriina
(4)
Kouluttaja (Päivi) aivan 5/5 ja materiaali oli ok... 3/5 Ehkä hieman vanhan kertausta koska olin lukenut "idiootit ympärillämme" teoksen. Äänen käyttö oli piristävä lisä ! Kivaa kevättä ja hyviä koulutuksia ☺
Kirsti
(5)
Koulutus oli hyvin mielenkiintoinen. En ollut aiemmin tehnyt väritestiä. Oli hienoa huomata, että työyhteisössämme oli kaikkien värien edustajia! Huumori oli ihana lisä, viihdyin erinomaisesti! Ja tuntui, että opin itsestäni uutta. Kaikin puolin mahtava kokemus, kiitos!
Arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 59 arviointiin