Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Rentoutus ja mielenhallinta -workshop

Viihdy Tiimissä -koulutuspalvelu
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Rentoutus ja mielenhallinta -workshop

 Rentoutus ja mielenhallinta -workshop / Viihdy Tiimissä -koulutuspalvelu

Mielenhallinta on avain suorityskyvyn parantamiseen

Suggestorentoutuksella ja hengitysharjoituksilla voidaan parantaa itsetuntoa, stressinhallintaa ja suorituskykyä. Valmennuksella voidaan myös tehostaa motivoitumista esimerkiksi elämänhallintaan, parantaa esiintymistaitoja ja edistää työhyvinvointia.

Ryhmä- ja työyhteisökoulutuksissa rentoutusta/mielenhallintaa voi mainiosti soveltaa mm. erilaisissa organisaatiokoulutuksissa ja työnohjauksissa.

Keinoja arjesta palautumiseen

Kouluttajana toimii Matti Patronen, Rentoutusohjaaja SHY. Paremmin Stand up-koomikkona tunnettu Matti pitää ryhmällenne kokemuksistaan ammentaen mieleenpainuvan workshopin, joka antaa myös avaimet itsenäistä harjoittelua varten.

"Koomikkona työni on mitä suuremmassa määrin oman pään sisällä tapahtuvaa toimintaa ja siksi minulle itselleni on ollut tärkeää löytää keinot, jolla pystyn palautumaan välillä hektisestäkin arjesta. Näitä keinoja haluan jakaa myös muille, sillä uskon monien hyötyvän siitä." - Matti Patronen

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rentoutus ja mielenhallinta -workshop? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Viihdy Tiimissä -koulutuspalvelu

Viihdy Tiimissä -koulutuspalvelu

Viihdy Tiimissä -koulutuspalveluiden kouluttajina toimivat esim. viihteen ammattilaiset koomikko Päivi Kuuva sekä näyttelijä Pentti Korhonen. Palvelusta löytyy valmiit kokonaisuudet esimerkiksi tiimin temperamenttien tunnistamiseen ja ryhmän vuorovaikutustaitojen parantamiseen hankalissakin yksilö- ja ryhmätilanteissa. Koulutukset ovat suunnattu työyhteisöille, joissa halutaan panostaa työssä viihtymiseen...


Lue lisää kouluttajasta Viihdy Tiimissä -koulutuspalvelu ja katso koulutustarjonta täältä
Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 59 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Rentoutus ja mielenhallinta -workshop täytä seuraavat tiedot: