Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

VIRTAA TIIMEIHIN! – Vuorovaikutuksen haasteet ja mahdollisuudet

Viihdy Tiimissä -koulutuspalvelu
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

VIRTAA TIIMEIHIN! – Vuorovaikutuksen haasteet ja mahdollisuudet

VIRTAA TIIMEIHIN! – vuorovaikutuksen haasteet ja mahdollisuudet / Viihdy Tiimissä -koulutuspalvelu

Vuorovaikutuksen haasteet ja mahdollisuudet

VIRTAA TIIMEIHIN! avaa tilaisuutenne, kuten virkistys- tai tyky-päivän rennolla ja hauskalla tavalla, tutustuttaen koko porukan toisiinsa innostavassa ilmapiirissä.  Toisia kohdataan erilaisin, positiivisin ja nauruakin hersyttävin tavoin.

Luento on ”poikkitaiteellinen”, toiminnallinen ja interaktiivinen nostaen esiin meissä kaikissa vaikuttavia asioita, jotka määrittävät persoonaamme ja vuorovaikutusta toisten kanssa.

Jokainen voi löytää itsessään piirteitä, joiden avulla voi ymmärtää itseä ja sitä kautta muita paremmin, ja siten vaikuttaa omaan vuorovaikutukseen. Yhdessä voi näin lisätä erilaisuuden ymmärtämistä ja hyväksymistä. 

Avainsanoja luennon teemaan ovat muun muassa:

  • persoonallisuustyypit
  • elämänasenne
  • suhde muutokseen
  • kohtaaminen
  • leikki, ilo ja positiivisuus
  • hengitys vuorovaikutuksessa
  • arvostaminen
  • onnistuminen
  • tiimihenki

Kohderyhmä

Tämä ohjelmaluento soveltuu kaikenkokoisille ryhmille. Parasta olisi, jos tila sallisi liikkumisen.

Kouluttaja

Pia Orell-Liukkunen

Koulutuksista keinoja hyvinvointiin

Pia Orell-Liukkunen on ratkaisu- ja voimavarakeskeisesti suuntautunut työyhteisövalmentaja, työnohjaaja ja kouluttaja. Hän käyttää yli 35-vuotisen työuransa aikana kertynyttä kokemusta ja työkaluja kokonaisvaltaiseen ihmisen kohtaamiseen. Siksipä koulutuksissa ja työpajoissa voidaan myös haluttaessa liikkua, nauraa, rentoutua ja hengitellä eri tavoin.  

Virtaavain -koulutuksissa lähtökohtana on ryhmän tarpeet  ja periaatteena toiminnallisuus sekä vuorovaikutuksellisuus, aito kohtaaminen. Koulutukset antavat työnohjauksellisia sekä yksilöllisiä eväitä osallistujilleen. Kestoltaan koulutukset voivat olla yhden tai useamman tunnin toiminnallisia luentoja tai työpajoja, tai koko päivän koulutuskokonaisuuksia.

Pia on Oulun yliopistosta valmistunut liikuntaan erikoistunut luokanopettaja ja HuK. 20-vuotisen opettajauran jälkeen hän on toiminut vuodesta 2000 hyvinvointialan yrittäjänä, terapeuttina ja kouluttajana. Hän on opiskellut Oulun yliopistossa ratkaisukeskeiseksi työnohjaajaksi, coachaajaksi ja kehittäjäksi

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta VIRTAA TIIMEIHIN! – Vuorovaikutuksen haasteet ja mahdollisuudet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Viihdy Tiimissä -koulutuspalvelu

Viihdy Tiimissä -koulutuspalvelu

Viihdy Tiimissä -koulutuspalveluiden kouluttajina toimivat esim. viihteen ammattilaiset koomikko Päivi Kuuva sekä näyttelijä Pentti Korhonen. Palvelusta löytyy valmiit kokonaisuudet esimerkiksi tiimin temperamenttien tunnistamiseen ja ryhmän vuorovaikutustaitojen parantamiseen hankalissakin yksilö- ja ryhmätilanteissa. Koulutukset ovat suunnattu työyhteisöille, joissa halutaan panostaa työssä viihtymiseen...


Lue lisää kouluttajasta Viihdy Tiimissä -koulutuspalvelu ja katso koulutustarjonta täältä
Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 59 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta VIRTAA TIIMEIHIN! – Vuorovaikutuksen haasteet ja mahdollisuudet täytä seuraavat tiedot: