Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

5S – Turvallisuutta, tuottavuutta ja viihtyvyyttä

WebAkatemia
Yhteenveto
1,5 tuntia
197 EUR + alv 24 %
suomi
27.2.2019 09:00
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit

5S – Turvallisuutta, tuottavuutta ja viihtyvyyttä

5S on menetelmä, jonka avulla parannetaan työturvallisuutta, työympäristön viihtyisyyttä ja työn laatua sekä vähennetään ajan, energian ja resurssien tuhlaamista.

5S:n periaatteet ovat yksinkertaiset: työympäristössä ei ole mitään ylimääräistä, ja kaikille tavaroille, työkaluille ja dokumenteille on määritetty omat paikkansa. Saavutettua tilaa pidetään yllä ja kehitetään jatkuvasti.

5S on yksi Leanin perustyökaluista, jota voi soveltaa myös Leania tarkemmin tuntematta. 5S on ensimmäisiä askelia Lean-polulle lähdettäessä.

5S ei ole vain siivousta ja järjestelyä. Se on tehokas tapa parantaa toimintaa, jonka tulokset puhuvat puolestaan. Esimerkiksi:

 • Läpimenoaika – 30 %

 • Työtapaturmat – 80 %

 • Tuottavuus + 20 %


Mitä nämä luvut tarkoittaisivat teidän toiminnassanne?

5S on periaatteiltaan yksinkertainen, mutta sen toteutukseen mahtuu mutkia ja esteitä, joihin on hyvä varautua. On tärkeää, että kerran aloitettu 5S projekti saadaan kunnialla maaliin. Toista tilaisuutta ei ehkä tule!

Tässä webinaarissa avataan 5S:n vaiheet, kerrotaan, kuinka ne toteutetaan ja kuinka 5S saadaan vietyä maaliin asti.Kenelle

Webinaraarista hyötyvät kaikki 5S:stä kiinnostuneet. 5S sovelletaan monenlaisissa tuotantoympäristöissä, toimistoissa ja sairaaloissa. Webinaari soveltuu ensimmäistä kertaa 5S:ään tutustuville ja niille, joilla on haasteita 5S:n toteutuksessa.Osallistuttuasi koulutukseen:

 • Tiedät mitä on 5S ja mitkä ovat sen vaiheet

 • Ymmärrät 5S:n hyödyt

 • Tiedät kuinka lähteä liikkeelle 5S:n suhteen

 • Tiedät kuinka 5S saadaan vietyä maaliin asti 

Ohjelma

 • Mikä ihmeen 5S?

 • 5S-prosessi

 • 5S vaiheet ja niiden toteutus

 • Kuinka onnistut 5S:ssä

 • 5S ja jatkuva parantaminen

 • 5S:n mahdolliset sudenkuopat

Ajankohta: 27.2.2019 klo 9.00 -10.30 (voit katsoa myös tallenteena, silloin kun haluat, ihan mistä vain haluat)

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään live- ja webinaaritallenteen sekä koulutusmateriaalin.

Ryhmäalennukset: (osallistujat samasta organisaatiosta) kaksi henkilöä tai enemmän 177 euroa/hlö.

BONUS:

Osallistujat voivat ladata webinarin jälkeen 5S-oppaan, jossa asiat on opastettu yksityiskohtaisella tasolla!Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta 5S – Turvallisuutta, tuottavuutta ja viihtyvyyttä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

WebAkatemia

Webakatemia

Kätevää ja kustannustehokasta koulutusta verkossa

WebAkatemia järjestää webinaareja ja verkkokoulutuksia eri toimialojen johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Verkkokurssien ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet auttavat ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamista! Webinaari on internetissä toteutettu koulutustapahtuma, johon sekä kouluttajat että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Mukaan pääsee klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka...


Lue lisää kouluttajasta WebAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WebAkatemia

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta 5S – Turvallisuutta, tuottavuutta ja viihtyvyyttä täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Palkkahallinnon muutokset 2019

Ajankohtainen koulutus: Vaativat tilanteet palkanlaskennassa. Uusi työaikalaki ja muutosten vaikutus palkkahallintoon sekä vuosilomalain muutokset 1.4.2019.