Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Adoben alkeet: Photoshop, Illustrator ja InDesign

WebAkatemia
Yhteenveto
1,5 tuntia
197 EUR + alv 24 %
13.1.2022 10.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Adoben alkeet: Photoshop, Illustrator ja InDesign

Hyvien kuvien löytäminen ja tekeminen markkinointikäyttöön voi olla haastavaa, mutta mainostoimiston käyttäminen yksinkertaisen kuvan tekemiseen taas liian arvokasta. Webinaarissa päivittäisessä työssä eteen tulevien tilanteiden ohjattu tai itsenäinen ratkominen opastaa parhaiten ohjelmien sujuvaan käyttöön.Kenelle

Webinaari on tarkoitettu markkinointiviestinnän parissa työskenteleville henkilöille ja kaikille, jotka haluavat oppia kuvankäsittelyn perusteet. Tavoitteena on oppia Adoben tuoteperheen keskeisten työkalujen (Illustrator, InDesign ja Photoshop) käyttö sekä niiden soveltuvuus erilaisiin töihin.

Osallistumiseen ei vaadita aikaisempaa kuvankäsittelykokemusta, normaali tietokoneen käyttötaito riittää.Sisältö

  • Terminologiaan tutustuminen, kuvankäsittelyn peruskäsitteet. Pikseli, resoluutio, vektori jne.

  • Mistä kuvia saa? Kuvapankit, kuvien käyttöoikeudet ja laatuvaatimukset

  • Kuvien käyttö eri kohteissa. Vaatimukset verkkosivuille, someen ja painoon.

  • Ohjelmien eritysominaisuudet ja keskeisimmät käyttötilanteet


Perusasioiden jälkeen siirrytään käytännönläheisten esimerkkien ja harjoitusten pariin. Päivittäisessä työssä eteen tulevien tilanteiden ohjattu tai itsenäinen ratkominen opastaa parhaiten ohjelman sujuvaan käyttöön. Koulutuksessa opetellaan muun muassa:

  • Muuttamaan kuvan kokoa ja resoluutiota

  • Korjailemaan kuvien sävy- ja värimaailmaa

  • Syväämään kuvia eli poistamaan tausta

  • Yhdistelemään kuvia ja tekstejä bannereiksi tai somekuviksi


Aikaa kysymyksilleHUOM. Tee tämä!

Creative Cloud eli Adoben eri tuotteiden kokoelma tulee olla asennettuna koneelle ennen koulutuksen alkua. Maksuttoman kokeiluversion kurssia varten voit ladata täältä: https://www.adobe.com/fi/products/photoshop.html#mini-plans-web-cta-photoshop-card

Otathan huomioon, että kokeiluversion käyttöoikeus on vain 7 päivää, eli älä asenna sitä koneellesi liian aikaisin.Ajankohta: 13.1.2022 klo 10:00 - 11:30 
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin.

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa.Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Adoben alkeet: Photoshop, Illustrator ja InDesign, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Adoben alkeet: Photoshop, Illustrator ja InDesign? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

WebAkatemia sosiaalisessa mediassa

WebAkatemia

Kätevää ja kustannustehokasta koulutusta verkossa

WebAkatemia järjestää webinaareja ja verkkokoulutuksia eri toimialojen johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Verkkokurssien ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet auttavat ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamista! Webinaari on internetissä toteutettu koulutustapahtuma, johon sekä kouluttajat että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Mukaan pääsee klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka...


Lue lisää kouluttajasta WebAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WebAkatemia

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Adobe perusosaaminen kuntoon

Asiatalon koulutuksissa saat vankan perusosaamisen Photoshopin, InDesignin ja Illustratorin oikeista työtavoista ja pian toteutat ammattimaista viestintää.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Adoben alkeet: Photoshop, Illustrator ja InDesign täytä seuraavat tiedot: