⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea! »

Koulutus
Ei arviointeja

ChatGPT ja koulutus (90 min)

WebAkatemia, Verkossa
Kesto
1,5 tuntia
Hinta
227 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
20 syyskuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
1,5 tuntia
Hinta
227 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
20 syyskuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

ChatGPT ja koulutus (90 min)

ChatGPT:tä voidaan käyttää koulutuksessa ja opetuksessa.


ChatGPT on tekoälypohjainen chatbot, joka pystyy vastaamaan käyttäjien kysymyksiin ja tarjoamaan apua ja tukea eri aiheissa. Se perustuu GPT-3.5 -arkkitehtuuriin ja on koulutettu valtavalla määrällä erilaisia ​​tekstejä, joten se pystyy ymmärtämään käyttäjien kysymykset ja antamaan vastauksia luonnollisella kielellä.

ChatGPT on monipuolinen työkalu, Se auttaa käyttäjiä löytämään nopeasti tietoa ja ratkaisemaan ongelmia, mikä parantaa heidän kokemustaan ja auttaa yrityksiä ja organisaatioita säästämään aikaa ja resursseja. ChatGPT:ä voidaan hyödyntää koulutus- ja opetusalalla monella tavalla. Se voi toimia oppimisen ja tiedonhaun apuvälineenä opiskelijoille, tarjota opettajille ja kasvattajille tukea ja resursseja sekä parantaa opetuksen laatua ja tehokkuutta.Kenelle

Koulutus- ja opetusalan ammattilaisille.Hyödyt

 • ChatGPT voi toimia oppimisen apuvälineenä vastaamalla opiskelijoiden kysymyksiin ja tarjoamalla lisätietoa opetettavasta aiheesta. Chatbotin avulla opiskelijat voivat saada henkilökohtaista opastusta ja tukea, mikä parantaa oppimiskokemusta ja auttaa heitä saavuttamaan parempia tuloksia.

 • ChatGPT voi myös auttaa opettajia ja kasvattajia vastaamalla yleisiin kysymyksiin, tarjoamalla resursseja ja jakamalla tietoa opetettavista aiheista. Tämä voi auttaa opettajia keskittymään tärkeämpiin tehtäviin, kuten opetuksen suunnitteluun ja opiskelijoiden arviointiin.

 • Lisäksi ChatGPT:ä voidaan hyödyntää oppilaiden edistymisen seurannassa ja heidän henkilökohtaisten oppimispolkujensa muodostamisessa. Chatbot voi kerätä tietoa oppilaiden suorituksesta ja antaa heille palautetta, joka auttaa heitä kehittämään taitojaan ja ymmärtämään opetettavaa aihetta paremmin.

 • Kaiken kaikkiaan ChatGPT voi parantaa opiskelijoiden ja opettajien vuorovaikutusta ja tukea oppimista ja opetusta koulutus- ja opetusalalla.

Sisältö

 • ChatGPT:n hyödyt koulutuksessa opiskelijoiden ja opettajien näkökulmasta

 • ChatGPT:n rooli opiskelijoiden oppimiskokemuksen parantamisessa

 • ChatGPT:n käyttö oppimateriaalina

 • Vastaaminen opiskelijoiden kysymyksiin, ymmärrä aihetta

 • Tarjoa oppilaille lisämateriaalia, syvennä oppittua ja ymmärtää paremmin

 • Auta opiskelijoita, jotka eivät halua kysyä kysymyksiä opettajiltaan julkisesti

 • Opettajien näkökulmasta - auttaa vastaamaan kysymyksiin nopeasti ja tehokkaasti.

 • Auttaa opettajia arvioimaan opiskelijoiden ymmärrystä aiheesta

 • Opettajat voivat käyttää ChatGPT:ä oppimisen seurantaan ja arviointiin

 • Kysymällä oppilailta kysymyksiä ja tarkistamalla vastauksia.

 • Opettajille arvokasta tietoa opiskelijoiden yleisimmistä kysymyksistä ja haasteista

 • Auttaa parantamaan opetustaan ja oppimateriaalia

 • ChatGPT:stä ei korvaa ihmisopettajia.


Aikaa kysymyksilleAjankohta: 20.9.2023 klo 13:00 - 14:30
- voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin

Webinaarikoulutuksen hinta: 227 euroa / hlö (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 197 euroa / hlö + alv 24 % kun samasta organisaatiosta on kaksi osallistujaa, 177 euroa / hlö (+ alv 24%), kun samasta organisaatiosta on kolme tai useampi osallistujaa.Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ChatGPT ja koulutus (90 min), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

20 syyskuuta, 2023

 • Etätoteutus
 • Verkossa
 • suomi

WebAkatemia sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ChatGPT ja koulutus (90 min)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
WebAkatemia
Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

Kätevää ja kustannustehokasta koulutusta verkossa

WebAkatemia järjestää webinaareja ja verkkokoulutuksia eri toimialojen johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Verkkokurssien ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet auttavat ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamista! Webinaari on internetissä toteutettu koulutustapahtuma, johon sekä kouluttajat että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Mukaan pääsee klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka...

Lue lisää kouluttajasta WebAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu