⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea! »

Koulutus
Ei arviointeja

ChatGPT myyntityössä (90 min)

WebAkatemia, Verkossa
Kesto
1,5 tuntia
Hinta
227 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
12 lokakuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
1,5 tuntia
Hinta
227 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
12 lokakuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

ChatGPT myyntityössä (90 min)

Tehosta myyntiprosessia tekoälyllä!

ChatGPT on tekoälypohjainen chat-ohjelma, joka on suunniteltu auttamaan ihmisiä erilaisissa tarkoituksissa, kuten asiakaspalvelussa ja kysymysten vastaamisessa. Ohjelma ei ole tarkoitettu suoranaisesti myyntityöhön tai aktiiviseen myyntitoimintaan, mutta tekoälyä voi myyntityössä, muiden tekoälypohjaisten ohjelmien avulla, jotka on suunniteltu erityisesti myynnin tueksi.Kenelle

Myynti, myynnin johtaminen, myynnin ja markkinoinnin kehittäminen, asiakkuudenhallinta.Hyödyt

ChatGPT:llä on monia hyötyjä myyntityössä, joista muutamia tärkeimpiä ovat:

  • Nopea ja tehokas asiakaspalvelu: Chatbot pystyy vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin nopeasti ja tehokkaasti, mikä voi auttaa parantamaan asiakastyytyväisyyttä. Chatbot voi tarjota asiakkaille henkilökohtaista palvelua ja auttaa heitä löytämään oikeat tuotteet tai palvelut heidän tarpeisiinsa.

  • Kustannussäästöt: Chatbot voi auttaa säästämään aikaa ja resursseja myyntitiimiltä, koska se voi vastata yleisiin kysymyksiin automaattisesti. Tämä vapauttaa myyjien aikaa keskittyä tärkeämpiin tehtäviin, kuten asiakkaiden henkilökohtaiseen palveluun ja myynnin kasvattamiseen.

  • Parempi asiakasymmärrys: ChatGPT voi kerätä tietoa asiakkaiden kysymyksistä ja käyttäytymisestä, mikä auttaa yrityksiä ymmärtämään paremmin asiakkaiden tarpeita ja toiveita. Tämä tieto voi auttaa yrityksiä kehittämään parempia tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin ja auttavat kasvattamaan myyntiä.

  • 24/7-palvelu: Chatbot pystyy tarjoamaan palvelua ympäri vuorokauden, mikä tarkoittaa, että asiakkaat voivat saada apua milloin tahansa. Tämä parantaa asiakaskokemusta ja voi auttaa kasvattamaan myyntiä, koska asiakkaat tuntevat olonsa arvostetuiksi ja hyvin palvelluiksi.

  • Skalaattavuus: ChatGPT on skaalautuva ja pystyy palvelemaan useita asiakkaita samanaikaisesti. Tämä tarkoittaa, että yritykset voivat palvella suurempaa asiakaskuntaa ilman, että heidän tarvitsee palkata lisää henkilökuntaa.


Kaiken kaikkiaan ChatGPT voi auttaa yrityksiä parantamaan myyntiä ja asiakaskokemusta tarjoamalla nopeaa ja henkilökohtaista palvelua, keräämällä tietoa asiakkaiden käyttäytymisestä ja auttamalla säästämään aikaa ja resursseja.Sisältö

• ChatGPT markkinnoinnin ja myynnin näkökulmissa
• tuotteiden tai palveluiden myynti
• asiakassuhteiden hallinta
• ChatGPT ja erilaisia toimintoja, mm. markkinointi, myynnin suunnittelu, asiakkaiden etsintä, myynnin edistäminen, kaupan neuvottelu, sopimusten tekeminen ja asiakassuhteiden ylläpito
• asiakastietojen analysointi, ennusta asiakkaiden käyttäytymistä
• sopivia tuotteita tai palveluita asiakkaille
• tekoälypohjaiset ratkaisut vuorovaikutuksissa ja myyntityössä
• tuotekuvaukset ja sisällöntuotanto
• muuta, mm strategiat, hinnoittelu
• Esimerkkejä myyntiprosessin eri vaiheisiin
• Muut tekoälypohjaiset ohjelmat

Aikaa kysymyksilleAjankohta: 12.10.2023 klo 13:00 - 14:30
- voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin

Webinaarikoulutuksen hinta: 227 euroa / hlö (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 197 euroa / hlö + alv 24 % kun samasta organisaatiosta on kaksi osallistujaa, 177 euroa / hlö (+ alv 24%), kun samasta organisaatiosta on kolme tai useampi osallistujaa.Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ChatGPT myyntityössä (90 min), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

12 lokakuuta, 2023

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

WebAkatemia sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ChatGPT myyntityössä (90 min)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
WebAkatemia
Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

Kätevää ja kustannustehokasta koulutusta verkossa

WebAkatemia järjestää webinaareja ja verkkokoulutuksia eri toimialojen johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Verkkokurssien ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet auttavat ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamista! Webinaari on internetissä toteutettu koulutustapahtuma, johon sekä kouluttajat että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Mukaan pääsee klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka...

Lue lisää kouluttajasta WebAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu