Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Digitaalisen ajan työtavat – aivoystävällisen ja tuloksellisen työpäivän rakentaminen

WebAkatemia
Yhteenveto
1,5 tuntia
197 EUR + alv 24 %
6.10.2020 09.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Digitaalisen ajan työtavat – aivoystävällisen ja tuloksellisen työpäivän rakentaminen

Haluatko parantaa työtehoasi?

Webinaarissa käydään läpi aivotutkimuksen näkökulmasta suositeltavia työtapoja ja osallistujat saavat vinkkejä tuloksellisempaan työskentelyyn.

Työelämää vaivaa jatkuva kiire ja keskeytykset. Olemme totuttaneet aivomme keskeytyksiin ja häiriöihin eli keskittymättömyydestä on tullut tapa. On kuitenkin tutkittu, että keskittynyt työskentely on aivojen kannalta tärkeää. Todellinen tehokkuus työssä syntyy muusta kuin jatkuvasta suorittamisesta tai pitkän tehtävälistan purkamisesta.

Käymme läpi työn todelliseen tehokkuuteen vaikuttavia tekijöitä, erilaisia tapoja rytmittää työtä ja pohtia omia työtapoja siitä näkökulmasta, että työpäivän jälkeen olisi vielä energiaa mielekkääseen vapaa-aikaan. Kenelle: 

Koulutus sopii tietotyöläisille ja asiantuntijoille, joiden työpäivä kuluu pääasiassa tietokoneella erilaisia tehtäviä hoitaen ja erilaisten digitaalisten välineiden kautta yhteistyötä muiden kanssa tehden.Hyödyt:

  • Tilaisuuden pysähtyä pohtimaan omaa työtä ja työtapoja aivojen näkökulmasta

  • Ideoita ja vinkkejä aivoystävällisempien työtapojen omaksumiseen ja kehittämiseen

  • Vinkkejä parempaan yhteistyöhön ja viestintään digitaalisten välineiden kautta

  • Vinkkejä ja työkaluja oman työn hallintaan ja aikatauluttamiseen

Sisältö:

Työssä onnistumisen lähtökohdat

  • Omien tavoitteiden selkiyttäminen

  • Priorisointi ja ennakointi


Hallinnan tunteen lisääminen työssä

  • Keskittyneen työskentelyn merkitys

  • Vinkkejä ajanhallintaan


Energian hallinta – voimavaroista huolehtiminen

  • Digitaalinen työympäristö – hyvä renki, mutta huono isäntä

  • Millainen on hyvä työpäivä aivojen näkökulmasta?


Aikaa kysymyksilleMiten webinaariin osallistutaan?

Voit osallistua webinaarikoulutukseen internetyhteyden välityksellä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse.

Toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin osallistumista koskeviin kysymyksiisi.Ajankohta: 6.10.2020 klo 9.00 - 10.30 
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin.

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa.Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Digitaalisen ajan työtavat – aivoystävällisen ja tuloksellisen työpäivän rakentaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Digitaalisen ajan työtavat – aivoystävällisen ja tuloksellisen työpäivän rakentaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

WebAkatemia

Webakatemia

Kätevää ja kustannustehokasta koulutusta verkossa

WebAkatemia järjestää webinaareja ja verkkokoulutuksia eri toimialojen johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Verkkokurssien ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet auttavat ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamista! Webinaari on internetissä toteutettu koulutustapahtuma, johon sekä kouluttajat että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Mukaan pääsee klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka...


Lue lisää kouluttajasta WebAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WebAkatemia

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Digitaalisen ajan työtavat – aivoystävällisen ja tuloksellisen työpäivän rakentaminen täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: