Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

Fokus kateissa, aika palasina?

WebAkatemia
Yhteenveto
1,5 tuntia
197 EUR + alv 24 %
29.9.2020 10:00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Fokus kateissa, aika palasina?

Kiireinen ei ole sama asia kuin tehokas.

Asiantuntijantyössä olet varmasti kokenut sen tunteen, että langat eivät ole enää käsissäsi. Sähköposti pursuaa, kokoukset vievät kaiken ajan ja heti kun istahdat, niin jokin rikkoo keskittymisen. Tekemistä on vain aivan liikaa ja vaikka yrität parhaasi, niin päivän päätteeksi ei ole aivan varma mitä sait aikaiseksi.

Kiireinen ei ole sama asia kuin tehokas. Tämä on jo kliseeksi muodostunut sanonta, mutta pitää edelleen sitkaasti paikkaansa. Osaatko itse vastata mitä sinun tulisi saada aikaiseksi? Miten se tulisi tehdä? Ja mistä tiedät, että työ on tehty hyvin ja voit olla tyytyväinen päivääsi?Kenelle:

Tämä webinaarikoulutus sopii sinulle, jos olet asiantuntija tai esimies asiantuntijaorganisaatiossa ja tunnet suurta kiirettä, stressiä tai koet, että kaikista ponnisteluista huolimatta päivät tunnit eivät yksinkertaisesti riitä. Hyödyt:

Voittavat yksilöt, tiimit ja yritykset osaavat priorisoida tärkeimmät tehtävät sälän seasta ja fokusoida aikansa ja energiansa niihin. Tämä webinaari auttaa sinua juuri siinä!Ohjelma:

1. Tiimitaso: Työn näkyväksi tekeminen

Sitä mitä et voi nähdä, sitä et voi johtaa tai hallita. Työn virtaus läpi organisaation, sen mittaaminen, pullonkaulat, sekä yksilöiden ja osastojen työtaakat pitää saada näkyväksi ja mitattavaksi.

Työkalu: Arvovirtakartoitus & Kanban (päivittäisjohtamisen taulu)

2.Yksilötaso: Keskeytysten hallinta

Pelisäännöt, käytänteet ja prosessit ovat keskeisessä osassa, jos halutaan luoda työympäristö, jossa voi keskittyä asioiden loppuun saamiseen niiden aloittamisen sijaan. Aloittaminen on aina kustannus ja vasta loppuun saaminen luo jotain arvokasta.Aikaa kysymyksille
Ajankohta: 29.9.2020 klo 10:00 - 11:30 ( voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin)

Hinta: 197 euroa (+ alv 24 %) / hlö (sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen).

Ryhmäetuhinta: 177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa.Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Fokus kateissa, aika palasina?, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Fokus kateissa, aika palasina?? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

WebAkatemia

Webakatemia

Kätevää ja kustannustehokasta koulutusta verkossa

WebAkatemia järjestää webinaareja ja verkkokoulutuksia eri toimialojen johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Verkkokurssien ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet auttavat ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamista! Webinaari on internetissä toteutettu koulutustapahtuma, johon sekä kouluttajat että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Mukaan pääsee klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka...


Lue lisää kouluttajasta WebAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WebAkatemia

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Fokus kateissa, aika palasina? täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: