Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Helppo Pivot-raportointi ja taulukoiden yhdistäminen

WebAkatemia
Yhteenveto
1,5 tuntia
197 EUR + alv 24 %
15.11.2021 13.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Helppo Pivot-raportointi ja taulukoiden yhdistäminen

  • Osaatko yhdistää kahden taulukon tietoja Phaku (Vlookup) -funktiolla?
  • Haluatko oppia luomaan yhteenvetoja Pivotin avulla helposti?
  • Osaatko muokata valmiita Pivot-raportteja nopeasti ja ymmärrätkö, mistä luvut ovat peräisin?Luo isosta taulukosta raportteja nopeasti Pivotilla!

Tässä ratkaisukeskeisessä webinaarissa opit yhdistämään kahden taulukon sarakkeita Phaku (Vlookup) -funktiolla ja opit luomaan yhteenvetoja datastasi Exceliin kuuluvalla Pivot-toiminnolla. Webinaarissa ei käsitellä erillistä PowerPivot-apuohjelmaa, sillä tavallinen Pivotointi on paljon helpompaa.


Kenelle

Sinulle ns. tavallinen Excelin käyttäjä, joka haluat oppia luomaan yksinkertaisia ja selkeitä yhteenvetoraportteja käyttämättä itse laskukaavoja tai funktioita. Kurssi sopii pc:n versioiden 2007, 2010, 2013 sekä 2016/365 ja macin versioiden 2016/365 käyttäjille.Hyöty osallistujalle 

Tässä webinaarissa opit luomaan ja muokkaamaan Pivot-raportteja nopeasti ilman aiempaa kokemusta. Sinun ei tarvitse edes osata tehdä laskukaavoja Excelissä.Sisältö

  • Kahden taulukon sarakkeiden yhdistäminen Phaku (Vlookup) -funktiolla
  • Pivotin lähdetaulukon rakenne
  • Pivotin peruskäsitteet
  • Pivot-taulukkoraportin luominen, muokkaaminen ja muotoilu
  • Pivot-taulukon päivittäminen
  • Erilaiset yhteenvetofunktiot ja prosenttiosuuksien laskeminen
  • Yhteenvetojen luominen päivistä, kuukausista, neljännesvuosista ja vuosista
  • Pivot-kaavion (graafit) luominen ja muokkaus
  • Hyödyllisimpiä pikanäppäimiä

  • Aikaa kysymyksilleYhteenvetojen luominen Pivotilla onnistuu, jos sinulla on taulukkosi sarakkeessa (column) samantyyppistä tieto. Esimerkiksi A-sarakkeessa päivämäärä, B-sarakkeessa paikkakunta, C-sarakkeessa myyjän nimi ja D-sarakkeessa myyntimäärä. Tyypillisesti esimerkiksi omista järjestelmistä ladattu tieto on tässä muodossa.Ajankohta: 15.11.2021 klo 13:00 - 14:30
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin.

Hinta: 197 euroa / hlö + alv 24 %
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa.Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Helppo Pivot-raportointi ja taulukoiden yhdistäminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Helppo Pivot-raportointi ja taulukoiden yhdistäminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

WebAkatemia sosiaalisessa mediassa

WebAkatemia

Kätevää ja kustannustehokasta koulutusta verkossa

WebAkatemia järjestää webinaareja ja verkkokoulutuksia eri toimialojen johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Verkkokurssien ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet auttavat ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamista! Webinaari on internetissä toteutettu koulutustapahtuma, johon sekä kouluttajat että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Mukaan pääsee klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka...


Lue lisää kouluttajasta WebAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WebAkatemia

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Helppo Pivot-raportointi ja taulukoiden yhdistäminen täytä seuraavat tiedot: