Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Johda erilaisia ihmisiä – myös etänä

WebAkatemia
Yhteenveto
1,5 tuntia
197 EUR + alv 24 %
27.8.2020 13.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Johda erilaisia ihmisiä – myös etänä


Paras esiin ihmisistä!

Etätyö on yleistynyt viime vuosina kovaa vauhtia ja nyt elämme tilanteessa, jossa se on pakostakin tullut lähes kaikkialla ajankohtaiseksi. Ihmiset ovat erilaisia, joten heitä kannattaa johtaa eri tavoin – myös etänä. Opi tunnistamaan eri käyttäytymistyylit ja mukauttamaan johtamistasi niiden mukaan.

Tässä webinaarissa opit tunnistamaan erilaiset käyttäytymistyylit ja mukauttamaan tarvittaessa omaa käyttäytymistä ja vuorovaikutustapaasi, jotta johtaminen ja yhteistyö toimivat parhaalla mahdollisella tavalla.

Oman ja muiden käyttäytymistyylit tunnistamalla ja huomioimalla viestisi menee paremmin perille ja esimiestyösi sujuu tehokkaammin – myös etänä.Kenelle

Webinaari sopii kaikille nykyisille ja tuleville esimiehille, jotka haluavat parantaa johtamistaan ja vuorovaikutustaan erilaisten ihmisten kanssa.Hyödyt

 • Opit tunnistamaan eri käyttäytymistyylit

 • Saat vinkkejä erilaisten ihmisten parempaan johtamiseen – myös etänä

 • Kuulet miten rakennat luottamusta erilaisten ihmisten kanssa

 • Saat paremmin ihmisten potentiaalin käyttöön – myös etänä

Ohjelma

Ihmisten erilaisuus ja sen vaikutukset johtamiseen

 • Miten erilaisuus näkyy käytännössä?

 • Ihmisten erilaisuuden aiheuttamat haasteet ja väärinymmärrykset


Miten huomioin ihmisten erilaisuuden?

 • Käyttäytymistyyleihin perehtyminen

 • Vuorovaikutus erityylisten ihmisten kanssa


Miten johdan erilaisia ihmisiä – myös etänä?

 • Motivointi

 • Kiittäminen

 • Työhyvinvointi


Miten rakennan luottamusta?

 • Luottamuksen rakentuminen erityylisillä ihmisillä


Yhteenveto ja oma toimintasuunnitelma

Aikaa kysymyksilleMiten webinaariin osallistutaan?
Voit osallistua webinaarikoulutukseen internetyhteyden välityksellä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse.

Toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin osallistumista koskeviin kysymyksiisi.Ajankohta: 27.8.2020 klo 13:00 - 14:30
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin.

Hinta: 197 euroa / hlö + alv 24 %
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa.Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johda erilaisia ihmisiä – myös etänä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johda erilaisia ihmisiä – myös etänä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

WebAkatemia

Webakatemia

Kätevää ja kustannustehokasta koulutusta verkossa

WebAkatemia järjestää webinaareja ja verkkokoulutuksia eri toimialojen johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Verkkokurssien ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet auttavat ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamista! Webinaari on internetissä toteutettu koulutustapahtuma, johon sekä kouluttajat että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Mukaan pääsee klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka...


Lue lisää kouluttajasta WebAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WebAkatemia

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Johda erilaisia ihmisiä – myös etänä täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: