Johtajan puhetilanteet (90 min)

WebAkatemia
Yhteenveto
1,5 tuntia
227 EUR + alv 24%
18.4.2023 13.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Johtajan puhetilanteet (90 min)

Johda puheella - johtajan puhetilanteet haltuun

Puhumisen ja esiintymisen taidot ovat tulleet johtajille yhä tärkeämmiksi. Johtaja kohtaa työssään vaihtelevan joukon esiintymistilanteita, joista hänen odotetaan suoriutuvan kiitettävästi. Johtajan osaamista myös arvioidaan yhä useammin kyvyllä tehdä vaikutus ja vakuuttaa kuulijansa.

Tässä webinaarissa käsitellään johtajan keskeisiä puhetilanteita ja annetaan niihin konkreettisia ohjeita ja vinkkejä. Lisäksi puheella vaikuttamista ja johtamispuhetta käsitellään laajemminkin. Koulutus tarjoaa osallistujille hyvän työvälineistön, joilla puhetilanteisiin on aiempaa helpommin valmistautua ja esiintymisestä tulee vaikuttavampaa.

Vaikuttava puhetaito avaa väyliä menestyksekkääseen johtamiseen. Yleisön vakuuttaminen omasta visiosta, kuulijoiden sitouttaminen strategiaan, työyhteisön innostaminen yhteiseen projektiin, ikimuistoinen juhlapuhe, koskettavat sanat eläköityville. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä tilanteista, joissa johtajan onnistuminen riippuu hänen esiintymistaidoistaan. Tämä webinaari antaa keinoja loistaa näissä ja muissa puhetilanteissa.Kenelle

Webinaari sopii organisaatioiden eri tasoilla oleville johtajille, jotka kohtaavat työssään vaikuttamiseen tähtääviä puhetilanteita. Webinaari sopii myös johtamista tukeville viestinnän asiantuntijoille, jotka suunnittelevat johtajien puheita ja esiintymisiä.Ohjelma

Mitä johtajan puheelta edellytetään

Kaiken vaikuttamisen perusta

Johtajan puhetilanteet

  • Inspiroiva ja innostava johtamispuhe

  • Suuntaa näyttävä strategiapuhe

  • Uuden tiedon julkistaminen

  • Mieleen jäävä esitelmä

  • Seminaarin avaussanat

  • Juhlapuheet

  • Kriisipuhe

  • Päätössanat


Aikaa kysymyksille

  • Tässä tiiviissä webinaarikoulutuksessa sinulla on mahdollisuus kysyä ja kommentoida chat-ikkunan ja poll-vaihtoehtokysymysten kautta pitkin matkaa.

Ajankohta: 18.4.2023 klo 13.00 – 14.30 
- voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin

Webinaarikoulutuksen hinta:
227 euroa / hlö (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk ajan koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta:
197 euroa / hlö (+ alv 24 %), kun samasta organisaatiosta on kaksi osallistujaa,
177 euroa / hlö (+ alv 24%), kun samasta organisaatiosta on kolme tai useampi osallistujaa.Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Jos osallistuminen peruutetaan myöhemmin kuin 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua, veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtajan puhetilanteet (90 min), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtajan puhetilanteet (90 min)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

WebAkatemia sosiaalisessa mediassa

WebAkatemia

Kätevää ja kustannustehokasta koulutusta verkossa

WebAkatemia järjestää webinaareja ja verkkokoulutuksia eri toimialojen johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Verkkokurssien ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet auttavat ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamista! Webinaari on internetissä toteutettu koulutustapahtuma, johon sekä kouluttajat että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Mukaan pääsee klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka...


Lue lisää kouluttajasta WebAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WebAkatemia

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 67 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Johtajan puhetilanteet (90 min) täytä seuraavat tiedot: