Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Kehity johtajana – näin luot innostavan vision ja toimivan strategian, jotka johtavat tuloksiin

WebAkatemia
Yhteenveto
1,5 tuntia
197 EUR + alv 24 %
10.11.2020 10.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Kehity johtajana – näin luot innostavan vision ja toimivan strategian, jotka johtavat tuloksiin

Useimpien organisaatioiden visio ja strategia ovat korulauseita powerpoint esityksissä ja yrityksen verkkosivuilla. Niitä ei muisteta eikä niillä ole vaikutusta organisaation käytännön tekemisiin. Kuitenkin tutkittu tosiasia on, että tarkoituksenmukaisella visiolla ja strategialla on merkittävä vaikutus yrityksen menestykseen ja tuloksiin.

Johtamisen perusasiat säilyvät, vaikka johtajuus on muuttunut vuosikymmenien aikana, ja johtamiseen liittyviä teorioita on kehitetty suuri määrä. Johtamisen perusasiat ovat kyky muodostaa mukaansatempaava ja innostava visio, kehittää toimiva strategia, rakentaa motivoitunut, osaava ja hyvin yhteen toimiva organisaatio, luoda edellytykset saada aikaan tuloksia, sekä varautua tulevaan muuttuvassa maailmassa. Webinaarissa käsitellään kaikkia näitä johtamisen perusasioita, mutta fokus on tarkoituksenmukaisen vision ja strategian suunnittelussa ja toimeenpanossa.

Tässä webinaarissa saat vinkkejä siihen, miten voit tehdä merkittävän vaikutuksena johtajana ja nostaa johtamistaitosi seuraavalle tasolle hallitsemalla nämä johtamisen perusasiat.Kenelle

Webinaari sopii henkilöille, jotka vastaavat yrityksen kehittämisestä, sekä ihmisiä johtaville henkilöille, esim. CxOt, osastopäälliköt, tiiminvetäjät ja projektinjohtajat.Hyöty osallistujalle

Webinaarin opeilla nostat johtamisesi seuraavalla tasolle, oppimalla fokusoimaan johtamisesi siihen mikä on tärkeintä.Ohjelma

  • Vision, mission, strategian ja arvojen merkitys yrityksen toiminnassa

  • Mukaansatempaavan, innostavan ja motivoivan vision muodostaminen

  • Toimivan strategian kehittäminen ja toimeenpano

  • Tuloksiin fokusointi ja tulevaan varautuminen

  • Case esimerkki: projektisalkku strategian toteuttajana

  • Aikaa kysymyksille

Miten webinaariin osallistutaan?

Voit osallistua webinaarikoulutukseen internetyhteyden välityksellä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse.

Toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin osallistumista koskeviin kysymyksiisi.Ajankohta: 10.11.2020 klo 10:00 - 11:30 
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin.

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa.Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kehity johtajana – näin luot innostavan vision ja toimivan strategian, jotka johtavat tuloksiin, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kehity johtajana – näin luot innostavan vision ja toimivan strategian, jotka johtavat tuloksiin? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

WebAkatemia

Webakatemia

Kätevää ja kustannustehokasta koulutusta verkossa

WebAkatemia järjestää webinaareja ja verkkokoulutuksia eri toimialojen johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Verkkokurssien ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet auttavat ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamista! Webinaari on internetissä toteutettu koulutustapahtuma, johon sekä kouluttajat että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Mukaan pääsee klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka...


Lue lisää kouluttajasta WebAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WebAkatemia

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kehity johtajana – näin luot innostavan vision ja toimivan strategian, jotka johtavat tuloksiin täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Motivoiva ja valmentava esimies 8.10.

Jokainen työntekijä pitää 100 kertaa enemmän omasta ideastaan kuin pomonsa parhaimmastakaan. Miten hyödynnän tämän? Varaa nyt paikkasi valmennuksesta.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: