Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Muutoksen johtaminen ja esimiehen haasteet

WebAkatemia
Yhteenveto
1,5 tuntia
197 EUR + alv 24 %
13.6.2019 10:00
suomi
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit

Muutoksen johtaminen ja esimiehen haasteet

Muutosjohtaminen on tämän päivän tarpeellinen johtamistaito!

Tässä webinaarikoulutuksessa käsitellään lähes jokaiselle esimiehelle tuttuja työelämään liittyviä tilanteita, joissa jotain on muuttumassa tai jotain pitää muuttaa.

Sen lisäksi, että esimiehenä johtaa muutoksia ja muutostilanteita, joutuu myös itse sopeutumaan muutoksiin. Siksi myös omalle muutoksen käsittelylle pitäisi antaa aikaa. On helpompaa ja uskottavampaa seisoa joukkojensa edessä silloin, kun on itse sinut muutostilanteen kanssa. Silloin on helpompi myös ymmärtää ihmisten erilaiset reaktiot muutoksiin ja tukea heitä tarvittaessa.

Myös muutoksen vastustajia tulisi kohdata oikein valmentavan johtamisen keinoin parhaan mahdollisen lopputuloksen varmistamiseksi.Kenelle

Johtajille, esimiehille, tiimin vetäjille ja henkilöstöhallinnon ammattilaisille, joiden työhön kuuluu esimiestyön tukeminen ja kehittäminen.Tämän webinaarin hyödyt

Lisäät muutosjohtamisen kompetenssia ja saat selkeitä keinoja toimia muutosten johtajana.Ohjelma

Muutos on arkipäivää

  • Miten minä suhtaudun muutoksiin?

  • Muutosvastarinta on luonnollista

  • Mistä siinä on kysymys?


Miten muutosvastarintaan kannattaa suhtautua

  • Miten muutosvastarintaa vähennetään?


Mikä estää, mikä edistää avointa vuorovaikutusta?

  • Esimerkkejä ja vinkkejä esimiehelle


Puuttuminen sabotointiin valmentavan johtamisen keinoin

  • Luottamus ja turvallisuus – miten lisätään?


Aikaa kysymyksilleAjankohta: 13.6.2019 klo 10.00 - 11.30 (voit katsoa myös tallenteena, silloin kun haluat, ihan mistä vain haluat)

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään live- ja webinaaritallenteen sekä koulutusmateriaalin.

Ryhmäalennukset: (osallistujat samasta organisaatiosta) kaksi henkilöä tai enemmän 177 euroa/hlö.Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Muutoksen johtaminen ja esimiehen haasteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

WebAkatemia

Webakatemia

Kätevää ja kustannustehokasta koulutusta verkossa

WebAkatemia järjestää webinaareja ja verkkokoulutuksia eri toimialojen johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Verkkokurssien ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet auttavat ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamista! Webinaari on internetissä toteutettu koulutustapahtuma, johon sekä kouluttajat että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Mukaan pääsee klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka...


Lue lisää kouluttajasta WebAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WebAkatemia

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Muutoksen johtaminen ja esimiehen haasteet täytä seuraavat tiedot: