Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Näin vältät burnoutin johtajana – varhaisen välittämisen malli (90 min)

WebAkatemia
Yhteenveto
1,5 tuntia
197 EUR + alv 24 %
16.8.2022 10.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Näin vältät burnoutin johtajana – varhaisen välittämisen malli (90 min)

Ennakoi ja toimi ennen uupumista – ratkaisuja parempaan jaksamiseen

Pikainen siirtyminen etätyöhön ja nopeasti muuttuvien tavoitteiden saavuttamisen pakko on tehnyt tästä ajasta poikkeuksellista johtamisen kannalta. Maailmaa ravistelee pandemia ja sen tuomat epävarmuudet. Vaikutukset näkyvät henkilökohtaisessa hyvinvoinnissa ja työyhteisön tuottavuudessa. Eläkevakuutusyhtiöiden työkyvyttömyys- ja masennustilastojen mukaan työuupumusta on nyt paljon, ja se voi olla monilla pysyvää.

Burnout on määritelty oireyhtymäksi, jossa työpaikan stressi on muuttunut krooniseksi hallitsemattomuuden tunteen tilaksi. Loppuun palamisen käsite on siis täysin totta. Hyvä uutinen on, että samassa määritelmässä on myös viitattu työuupumuksen hallitsemiseen. Koulutuksen avulla opit löytämään tilanteissa uupumuksen perimmäiset syyt, ja opit työstämään oikeita asioita.

Jokaisen on johdettava vähintään itseään. Esihenkilönä sinulla on tiimi johdettavanasi. Yhtälössä on ehkä mukana myös burnoutin partaalla keikkuva oma pomosi. Ei ihme, jos oma jaksamisesi on välillä koetuksella. Tilanne aiheuttaa todennäköisesti tulosten huononemista, ja on vaikeaa toimia pomona, joka olisi vähemmän käskevä. Tällainen turbulenssi aiheuttaa helposti paljon stressiä.

Poikkeusaika on viemässä ihmisiä yhä kauemmas toisistaan. Trendinä on, että yritetään keksiä keinoja osallistaa erilleen hajotetut ihmiset takaisin työkavereiksi, vuorovaikutukseen. Samaan aikaan, kun itselläsi on tilanne päällä, sinun tulisi pitää vielä huolta kaikkien muidenkin jaksamisesta. Olla kaaoksen keskellä eläville työkavereille empaattinen ja ymmärtäväinen. Jokaiselta vaaditaan ennätyksellisen paljon joustoa ja ketteryyttä.

Näin vältät burnoutin johtajana: varhaisen välittämisen malli -koulutuksessa saat ratkaisuja työstressin aiheuttajiin. Saat konkreettisia työkaluja työuupumuksen ehkäisemiseen ja hoitoon. Saat keinoja oikeanlaisten työskentelytapojen omaksumiseen ja monistamiseen.Kenelle
Esimiehille, tiiminvetäjille, johtajille ja sellaisiksi haluaville tai pian tuleville.
Kaikille vastuussa oleville, uusia ajatuksia kaipaaville, jotka haluavat parannusta nykytilanteeseen.Hyödyt

Webinaarissa opit:

 • mitkä asiat työyhteisössä johtavat yksilön burnoutiin

 • miten väsähtäminen ilmenee - itsessä ja muissa

 • kuinka omaa ja muidenkin stressiä voi ennaltaehkäistä

 • miten tulee toimia väsähtäneen tai uupuneen kanssa

 • miten huolenpidon ilmapiiristä voi tulla pysyvää

 • kuinka saat ihmiset mukaan rakentamaan jaksamista tukevaa huolenpitokulttuuria

Ohjelma

 • Mitä on loppuun palaminen ja mitä se ei ole

 • 6 tärkeintä syytä, miksi ihmiset palavat loppuun

 • Miten hoivata väsähtänyttä pomoasi

 • Miten hoivata väsähtänyttä itseäsi

 • Miten työyhteisössä luodaan ennakoivan välittämisen kulttuuriaatkaisevat tekijät tulevissa muutoksissa onnistumiselle

 • Aikaa kysymyksille

Ajankohta: 16.8.2022 klo 10:00 - 11:30
- voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin

Hinta: 197 euroa / hlö + alv 24 %.
- sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaaIlmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Näin vältät burnoutin johtajana – varhaisen välittämisen malli (90 min), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Näin vältät burnoutin johtajana – varhaisen välittämisen malli (90 min)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

WebAkatemia sosiaalisessa mediassa

WebAkatemia

Kätevää ja kustannustehokasta koulutusta verkossa

WebAkatemia järjestää webinaareja ja verkkokoulutuksia eri toimialojen johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Verkkokurssien ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet auttavat ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamista! Webinaari on internetissä toteutettu koulutustapahtuma, johon sekä kouluttajat että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Mukaan pääsee klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka...


Lue lisää kouluttajasta WebAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WebAkatemia

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 67 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Näin vältät burnoutin johtajana – varhaisen välittämisen malli (90 min) täytä seuraavat tiedot: