Palvelumuotoilu pähkinänkuoressa (90 min)

WebAkatemia
Yhteenveto
1,5 tuntia
227 EUR + alv 24%
9.5.2023 13.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Palvelumuotoilu pähkinänkuoressa (90 min)

Viisi tärkeintä asiaa palvelumuotoilussa

Nämä asiat sinun tulee tietää palvelumuotoilusta. Tule kuuntelemaan innostava webinaari palvelumuotoilusta – mistä on kyse ja 5 tärkeintä asiaa palvelumuotoilussa.

Palvelumuotoilu on ollut jo monta vuotta yritysten ja organisaatioiden toiminnassa ja puheissa mukana. Se on tapa kehittää (liike)toimintaa asiakaslähtöisesti.

Palvelumuotoilussa onkin pohjimmiltaan kyse asiakaslähtöisestä toiminnasta. Palvelumuotoilu tarjoaa tämän päivän työhön sopivia, ketteriä työkaluja, sekä prosessin miten kehittää asiakaslähtöisesti. Mutta ensisijaisesti palvelumuotoilussa on kuitenkin kyse ajatusmallista, tavasta toimia.

Miten sinä työntekijänä, asiantuntijana ja johtajan toimit, minkälaisia toimintamalleja sinulla on ja minkälaisia työkaluja käytät.

Tämä webinaari antaa sinulle pähkinänkuoressa läpileikkauksen palvelumuotoilun maailmaan.Kenelle
Webinaari sopii kaikille palvelumuotoilusta kiinnostuneille ja aiheeseen ensi kertaa tutustuville. Poimi webinaarista tiedot ja ymmärrys, haluatko oppia lisää. Webinaari on hyödyllinen myös palvelumuotoilun ostajille ja tilaajille.Hyödyt

Ketterästi ja nopeasti ymmärrys, mistä palvelumuotoilussa on kyse. Webinaarin aikana saat käsityksen siitä, mitä on palvelumuotoilu, mitkä ovat sen hyödyt ja mihin asioihin sinun tulee kiinnittää huomioita, kun lähdet toteuttamaan palvelumuotoilua. Pääset myös esittämään oman kysymyksesi ja saat siihen vastauksen.Sisältö

Palvelumuotoilu

  • Mistä palvelumuotoilussa on kyse?

  • Palvelumuotoiluprosessi kokonaisuutena


Palvelumuotoilun hyödyt

  • Mihin palvelumuotoilua voidaan käyttää?

  • Mitä hyötyä palvelumuotoilun toteuttamisesta on?

  • Mitä arvoa yritys saa palvelumuotoilusta?


Tipsit ja vinkit

  • Outin vinkit, palvelumuotoilun viisi tärkeintä asiaa

  • Työkalu ja kirjallisuusvinkkejä


Aikaa kysymyksilleAjankohta: 9.5.2023 klo 13:00 - 14:30
- voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin

Webinaarikoulutuksen hinta: 227 euroa / hlö (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta:
197 euroa / hlö + alv 24 % kun samasta organisaatiosta on kaksi osallistujaa, 177 euroa / hlö (+ alv 24%), kun samasta organisaatiosta on kolme tai useampi osallistujaa.Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilu pähkinänkuoressa (90 min), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelumuotoilu pähkinänkuoressa (90 min)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

WebAkatemia sosiaalisessa mediassa

WebAkatemia

Kätevää ja kustannustehokasta koulutusta verkossa

WebAkatemia järjestää webinaareja ja verkkokoulutuksia eri toimialojen johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Verkkokurssien ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet auttavat ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamista! Webinaari on internetissä toteutettu koulutustapahtuma, johon sekä kouluttajat että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Mukaan pääsee klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka...


Lue lisää kouluttajasta WebAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WebAkatemia

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 67 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilu pähkinänkuoressa (90 min) täytä seuraavat tiedot: