Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Strategia muutostilanteessa – valintoja ja keinoja selviytymisestä menestykseen

WebAkatemia
Yhteenveto
1,5 tuntia
197 EUR + alv 24 %
18.8.2020 10.00
suomi
marker Tarjonnassa myös kesällä
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Strategia muutostilanteessa – valintoja ja keinoja selviytymisestä menestykseen

Miten valitset ja teet päätökset?  Mikä on oikea ja rohkea strategia toimintaympäristön nopeissa muutoksissa?

Korona on muuttanut monien yritysten toiminnan ja pelikentän. Selvää kuvaa ei ole, milloin kriisi on ohi ja millainen maailma on kriisin jälkeen. Monien yritysten toiminta on kärsinyt kriisistä ja tietysti on myös niitä, jotka ovat kriisistä hyötyneet.

Kun yhdestä kriisistä on selviydytty, nurkan tarkan odottaa jo seuraavia muutoksia ja mullistuksia – pieniä ja isoja. Ennakoinnilla ja kyvyllä reagoida nopeasti, parannetaan yrityksen selviytymis- ja menestysmahdollisuuksia toimintaympäristön nopeissa muutoksissa.

Tässä webinaarissa pohditaan erilaisia skenaarioita tulevaisuuden suhteen ja arvioidaan niiden vaikutusta yrityksen toimintaan ja talouteen. Webinaarissa käydään läpi vaihtoehtoja muutosten ennakointiin, kriisien aikaiseen selviämiseen ja valmistaudutaan kriisien jälkeiseen aikaan. Kaikkeen ei voi varautua, mutta hyvällä ennakoinnilla ja asioita etukäteen suunnittelemalla, toimintaympäristön mullistusten negatiivisia vaikutuksia voi merkittävästi pienentää.

Läpi koronakriisin - yrityksen selviytymisstrategia kohti elpymistä ja menestystä.Kenelle

Webinaari on suunnattu henkilöille, jotka vastaavat yrityksen toiminnasta, taloudesta ja kehittämisestä. Olit sitten yksinyrittäjä tai satoja henkilöitä työllistävän yrityksen johtajistoa, tämä webinaari avaa ajatuksia ja suuntaa katseen kohti tulevaisuutta.Hyöty osallistujalle

Webinaarissa nostetaan katse varpaista kohti horisonttia. Yksikin uusi idea kriisistä selviämisestä voi olla se ratkaiseva ja tie menestykseen. Webinaari antaa eväät selviytymiseen systemaattisen ennakoinnin, suunnittelun ja toteutuksen kautta.Ohjelma

Kriisi mullistaa - ei paluuta entiseen

  • Luova tuho - jotain kuolee ja syntyy uutta

  • Muutostilanteisin varautuminen

  • Skenaarioiden luominen


Riskiarvioinnit

  • Ajattele luovasti – riko rajoja

  • Tekemisen priorisointi

  • Strategia valinta ja kehityspolku


Systemaattinen eteneminen

  • Rohkeita ja oikeita päätöksiä

  • Case-esimerkkejä ja malleja

  • Aikaa kysymyksille

Miten webinaariin osallistutaan?

Voit osallistua webinaarikoulutukseen internetyhteyden välityksellä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse.

Toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin osallistumista koskeviin kysymyksiisi.Ajankohta: 18.8.2020 klo 10:00 - 11:30 
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin.

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa.Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Strategia muutostilanteessa – valintoja ja keinoja selviytymisestä menestykseen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Strategia muutostilanteessa – valintoja ja keinoja selviytymisestä menestykseen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

WebAkatemia

Webakatemia

Kätevää ja kustannustehokasta koulutusta verkossa

WebAkatemia järjestää webinaareja ja verkkokoulutuksia eri toimialojen johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Verkkokurssien ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet auttavat ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamista! Webinaari on internetissä toteutettu koulutustapahtuma, johon sekä kouluttajat että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Mukaan pääsee klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka...


Lue lisää kouluttajasta WebAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WebAkatemia

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Strategia muutostilanteessa – valintoja ja keinoja selviytymisestä menestykseen täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: