Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Tehokas sosiaalisen median sisältö – näin vangitset kohderyhmäsi huomion

WebAkatemia
Yhteenveto
1,5 tuntia
197 EUR + alv 24 %
26.8.2020 09.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Tehokas sosiaalisen median sisältö – näin vangitset kohderyhmäsi huomion

Miten sisältö saadaan pysäyttämään somen sisältövirrassa? Entä miten siitä saadaan sellainen, joka saa brändille tärkeät kohderyhmät reagoimaan toivotulla tavalla?

Useimmat yritykset ovat oivaltaneet, että sosiaalisessa mediassa kannattaa olla. Pelkkä säännöllinen postailu ei kuitenkaan riitä; yrityksen pitää saada kohderyhmän huomio kiinnittymään juuri heidän sisältöönsä. Sen lisäksi sisällön tulisi vielä kuljettaa päätöksen tekijöitä kohti ostopäätöstä. Miten se onnistuu?Kenelle

Webinaari sopii kaikille, joiden työnkuvaan kuuluu sosiaalisen median sisältöjen tuottaminen. On eduksi – muttei välttämätöntä – jos tiedät jo valmiiksi, ketä yrität somessa tavoittaa ja mitä heille haluat sanoa.Hyöty

Webinaarin aikana opit, miten yksittäisestä somejulkaisusta muotoillaan tekstin ja visuaalisuuden keinoin mahdollisimman tehokas. Käymme läpi käytännön esimerkkejä Facebook-, LinkedIn- ja Instagram -julkaisuista. Työkaluista kuitenkin hyödyt myös mm. kirjoittaessasi twiittiä, uutiskirjettä tai blogia.

Opit…

 • nostamaan julkaisusi huomioarvoa

 • lähestymään julkaisun tekemistä asiakaslähtöisesti

 • muotoilemaan somesisällöstä tavoitteen mukaisesti mahdollisimman klikattavan, sitouttavan tai muutoin tehokkaan

 • erilaisia lähestymistapoja tehostaa monenlaisia julkaisuja

Sisältö 

Miten määritellään hyvä somesisältö?

 • Sananen tavoitteista ja mittaamisesta

 • Lyhyt oppimäärä: Mistä somessa kannattaa puhua?


Hyvän somesisällön rakennusaineet

 • Millainen visuaalisuus on tehokasta?

 • Millaisen kielen avulla saadaan ihmiset toimimaan halutulla tavalla?

 • Näin laaditaan...

  • skrollauksen pysäyttävä somesisältö

  • liikennettä ohjaava somesisältö

  • sitouttava somesisältö

  • inspiroiva somesisältö • Soveltaminen eri kanavissa ja esimerkkejä


Mitä sitten, kun hyvä sisältö on julkaistu?

Aikaa kysymyksilleMiten webinaariin osallistutaan?

Voit osallistua webinaarikoulutukseen internetyhteyden välityksellä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse.

Toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin osallistumista koskeviin kysymyksiisi.Ajankohta: 26.8.2020 klo 13:00 - 14:30 
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin.

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa.Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tehokas sosiaalisen median sisältö – näin vangitset kohderyhmäsi huomion, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tehokas sosiaalisen median sisältö – näin vangitset kohderyhmäsi huomion? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

WebAkatemia

Webakatemia

Kätevää ja kustannustehokasta koulutusta verkossa

WebAkatemia järjestää webinaareja ja verkkokoulutuksia eri toimialojen johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Verkkokurssien ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet auttavat ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamista! Webinaari on internetissä toteutettu koulutustapahtuma, johon sekä kouluttajat että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Mukaan pääsee klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka...


Lue lisää kouluttajasta WebAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WebAkatemia

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tehokas sosiaalisen median sisältö – näin vangitset kohderyhmäsi huomion täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: