Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Tulevaisuuden tapahtuma on tilaisuus

WebAkatemia
Yhteenveto
1,5 tuntia
197 EUR + alv 24 %
20.8.2020 13.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Tulevaisuuden tapahtuma on tilaisuus

Millaisia ovat tulevaisuuden tapahtumat? Millaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin ihmiset tarttuvat? Milloin ja millaisia tapahtumia kannattaa järjestää? Mitä tapahtumajärjestäjän täytyy osata muuttuneessa maailmassa? Miten  tapahtumamarkkinointi kehittyy ja mikä säilyy ennallaan tapahtuman suunnittelussa?

Osallistu ajankohtaiseen tapahtuma-alan webinaariin, jossa tarjotaan uudelleen jäsentyneitä ajatuksia, ideoita ja vinkkejä tapahtuman järjestämiseen muuttuneessa maailmassa. Saat kuvan siitä, mitkä asiat ovat muuttuneet ja mitkä ovat säilyneet ennallaan tapahtuman järjestämisessä. Lisäksi saat vahvistusta siihen, miksi tapahtumia kannattaa edelleen järjestää. Webinaarissa käsitellään myös millaisia, milloin ja kenelle tapahtumia kannattaa järjestää.

Kouluttajana toimii Helena Wallo, joka on valittu tapahtuma-alan sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen joukkoon 2019. Tule mukaan tähän webinaarikoulutukseen ja tiedät mitkä asiat vanhasta tapahtumaosaamisesta säilyvät ja mitä uutta kannattaa opetella, sillä tulevaisuudessakin tapahtuma on tilaisuus!Kenelle

 • Jokaiselle tapahtumajärjestäjälle, toimit sitten inhouse-tapahtumajärjestäjänä tai toimistossa.

 • Jokaiselle tapahtumatuottajalle ja -suunnittelijalle.

 • Tästä on hyötyä kaikille, jotka työskentelevät tapahtumien parissa, markkinointi- tai markkinointiviestinnän tehtävissä, esim. markkinointipäälliköt ja -assistentit.

 • Kun pohdit sitä, miten käy tapahtumamarkkinoinnin ja tulevaisuuden tapahtumien.

Hyödyt 

 • Webinaari antaa osallistujalle ideoita tulevaisuuden tapahtumien järjestämiseen. Osallistujalle syntyy kuva, millaisia tulevaisuuden tapahtumat voivat olla.

 • Saat käsityksen milloin, millaisia ja missä tapahtumia kannattaa tulevaisuudessa järjestää.

 • Apua erilaisten tapahtumien määrittelyyn, sillä tässä webinaarissa ryhmitellään ja lajitellaan tapahtumat uudelleen. Tunnetko jo hybriditapahtuman tai virtuaalitapahtuman? Mm. niitä käsitellään tässä webinaarissa.

 • Ammennetaan tapahtumaosaamisen uudet käytännöt.

 • Saat varmuuden siitä, mikä muuttuu ja mikä säilyy ennallaan tapahtuman järjestämisessä.

 • Webinaarin jälkeen tunnistat osaamisesi tapahtumien järjestämisessä ja tiedät mitä voisi opiskella lisää.

Ohjelma

Miten tapahtumat ryhmitellään pandemian jälkeen?

 • Ennen puhuttiin juhlista, seminaareista, asiakastilaisuuksista joitakin mainitakseni, mutta tulevaisuudessa myös online-tapahtumilla on tärkeä rooli. Tässä osassa käsitellään sitä miten tapahtumat lajitellaan uudella tavalla. Käsittelyssä on koko tapahtumakirjo.


Tapahtuma on edelleen sisältö

 • Sisältö korostuu tulevaisuudessa yhä enemmän. Millaisia tapahtumia kannattaa suunnitella ja toteuttaa ja missä kanavissa? Mitä tämä tarkoittaa sisällön tuottajille, mitä osaamista sinulta vaaditaan? Mitä tapahtumatuottajana voit edellyttää kumppaneilta, alihankkijoilta ja esiintyjiltä?

 • Tapahtuman sisältö ja tavoitteet tulevat yhä merkityksellisemmiksi rakennuspalikoiksi tapahtumasuunnittelussa. Millaista sisältöä kannattaa tarjota face-to-face tai online-tapahtumassa. Tässä osassa käsitellään mm. sitä, mitä digiloikka on tehnyt ihmisille ja kenties millaisiin tapahtumiin he ovat valmiita käyttämään aikansa tai jopa maksamaan osallistumisesta.Tulevaisuuden tapahtumamarkkinointi

 • Tapahtumien rooli osana muuta markkinointiviestintää on toisinaan sekavaa, eikä kaikista tapahtumista ole aina otettu kaikkea hyötyä irti. Tässä osassa puhutaan siitä, millainen rooli erilaisille tapahtumille kannattaa antaa osana muuta markkinointiviestintää. Puhutaan tapahtumien tavoitteista, onnistumisen mittaamisesta sekä mistäpä muusta kuin tapahtuma ROIsta.


Tapahtuma on tilaisuus: Näistä älä luovu!

 • Nostetaan esiin asioita, joita voimme edelleen säilyttää tapahtumia suunnitellessa. Lisäksi puhutaan niistä uusista asioista, joita on syytä ottaa käytäntöön tai opetella tulevaisuuden tapahtumien onnistumiseksi, sillä tapahtuma on tilaisuus tulevaisuudessakin!


Aikaa kysymyksilleMiten webinaariin osallistutaan?
Voit osallistua webinaarikoulutukseen internetyhteyden välityksellä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse.

Toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin osallistumista koskeviin kysymyksiisi.Ajankohta: 20.8.2020 klo 13:00 - 14:30
- voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin

Hinta: 197 euroa / hlö + alv 24 %.
- sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaaPeruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tulevaisuuden tapahtuma on tilaisuus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tulevaisuuden tapahtuma on tilaisuus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

WebAkatemia

Webakatemia

Kätevää ja kustannustehokasta koulutusta verkossa

WebAkatemia järjestää webinaareja ja verkkokoulutuksia eri toimialojen johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Verkkokurssien ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet auttavat ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamista! Webinaari on internetissä toteutettu koulutustapahtuma, johon sekä kouluttajat että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Mukaan pääsee klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka...


Lue lisää kouluttajasta WebAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WebAkatemia

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tulevaisuuden tapahtuma on tilaisuus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: