Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Twitter pintaa syvemmältä – algoritmit, vaikuttamiskeinot ja ajankohtaiset ilmiöt

WebAkatemia
Yhteenveto
1,5 tuntia
197 EUR + alv 24 %
28.10.2020 10.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Twitter pintaa syvemmältä – algoritmit, vaikuttamiskeinot ja ajankohtaiset ilmiöt

Tehosta Twitterin käyttöä ymmärtämällä sen algoritmit ja ilmiöt pintaa syvemmältä

Twitterin merkitys organisaatioiden viestinnässä sekä yhteiskunnallisessa keskustelussa on kasvanut tämän kevään aikana. Koronavirukseen liittyvien ajankohtaisten teemojen myötä on rikottu Twitterin aktiivisuusennätyksiä myös Suomessa.

Twitter on ensisijassa vaikuttajaviestinnän ja julkisen keskustelun kanava, jonka kautta tavoitetaan niin päättäjät, yritysjohtajat, toimittajat kuin muutkin keskeiset mielipidevaikuttajat. Toisaalta Twitterissä on läsnä likaiset vaikuttamiskeinot ja lieveilmiöt kuten bottien ja trollien levittämä disinformaatio sekä maalittamminen.

Tehokas Twitter-viestintä perustuu välineen syvälliseen tuntemiseen ja sen ilmiöiden ymmärtämiseen. Kouluttaja Harto Pönkä on sosiaalisen median asiantuntija ja tietokirjailija, joka on tutkinut Twitterin ilmiöitä vuodesta 2008 lähtien.Kenelle
Webinaari on suunnattu organisaatioiden sosiaalisen median viestinnästä päättäville sekä muille, jotka haluavat saada tuoreen katsauksen Twitterin algoritmeista, vaikuttamiskeinoista ja ajankohtaisista ilmiöistä.Hyödyt

 •  Webinaarissa opit, mitä algoritmeja Twitterissä on ja miten ne toimivat, millaisia vaikuttamiskeinoja - puhtaita ja likaisia - Twitterissä käytetään sekä mitä muita ajankohtaisia ilmiöitä Twitterissä on tällä hetkellä.

 • Opit myös tärkeimmät Twitter-viestinnän tunnusluvut sekä arvioimaan epäilyttäviä käyttäjiä kuten botteja.

 • Webinaarin avulla ymmärrät Twitteriä toimintaympäristönä aiempaa paremmin ja voit hyödyntää Twitteriä aiempaa tehokkaammin.

Ohjelma

 • Twitterin algoritmit ja niiden muutokset

 • Algoritmin vaikutus viestiketjuissa, hauissa

 • Käyttäjien laatupisteytys ja sen vaikutukset Twiterin toiminnoissa

 • Twitter keräämä data ja profilointi mainosten kohdentamiseen

 • Twitterin käytön muutokset Suomessa

 • Ajankohtaiset ilmiöt, mm. polarisaatio ja reaktioiden kalastelu

 • Twitterin käyttäjien ja seuraajien laadun arviointi, tunnuslukujen tulkinta

 • Twitterin analytiikkasivun toiminnot, twiittien suosion tunnusluvut

 • Likaiset keinot: trollaus, maalittaminen, disinformaatio ja vihapuhe

 • Epäilyttävien käyttäjien arviointi: bottien tunnistaminen ja seuraajien ostajat


Aikaa kysymyksilleMiten webinaariin osallistutaan?
Voit osallistua webinaarikoulutukseen internetyhteyden välityksellä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse.

Toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin osallistumista koskeviin kysymyksiisi.Ajankohta: 28.10.2020 klo 10:00 - 11:30
- voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin

Hinta: 197 euroa / hlö + alv 24 %.
- sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaaIlmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Twitter pintaa syvemmältä – algoritmit, vaikuttamiskeinot ja ajankohtaiset ilmiöt, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Twitter pintaa syvemmältä – algoritmit, vaikuttamiskeinot ja ajankohtaiset ilmiöt? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

WebAkatemia

Webakatemia

Kätevää ja kustannustehokasta koulutusta verkossa

WebAkatemia järjestää webinaareja ja verkkokoulutuksia eri toimialojen johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Verkkokurssien ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet auttavat ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamista! Webinaari on internetissä toteutettu koulutustapahtuma, johon sekä kouluttajat että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Mukaan pääsee klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka...


Lue lisää kouluttajasta WebAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WebAkatemia

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Twitter pintaa syvemmältä – algoritmit, vaikuttamiskeinot ja ajankohtaiset ilmiöt täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Viestinnän ammattitapahtuma

Miten rakentaa brändistä entistä vastuullisempi ja vahvempi? ProCom-päivä 23.10 kokoaa yhteen viestinnän ammattilaiset – ilmoittaudu mukaan livenä tai streamin kautta!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: