Vaikuttajamarkkinointi – kuinka työskennellä vaikuttajien kanssa somessa? (90 min)

WebAkatemia
Yhteenveto
1,5 tuntia
227 EUR + alv 24%
4.4.2023 10.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Vaikuttajamarkkinointi – kuinka työskennellä vaikuttajien kanssa somessa? (90 min)

Yksinkertaisimmillaan vaikuttaja on henkilö, joka voi vaikuttaa muihin. Vaikuttajamarkkinoinnissa, usein sosiaalisen median markkinoinnissa, brändit maksavat kyseiselle henkilölle tuotteen tai palvelun mainostamisesta seuraajilleen.

Julkkisten suositukset olivat alkuperäinen vaikuttajamarkkinoinnin muoto. Mutta nykypäivän sosiaalisen sisällön luojia myös ne, joilla on niche-yleisö tietyssä kategoriassa. Nk mikrovaikuttajat voivat usein tarjota enemmän arvoa brändeille, sitoutuneisuus usein parempaa. Yritykset ja brändit hakevat erittäin sitoutuneita seuraajia sosiaalisessa mediassa.Kenelle

Webinaari on tarkoitettu kaikille sosiaalisessa mediassa viestiville, esimiehille ja päättäjille, kehittämisen parissa toimiville, it-hallinnolle ja -asiantuntijoille. Julkisen-, yksityisen ja kolmannen sektorin parissa toimivat.Sisältö

 • Johdanto vaikuttajamarkkinointiin

 • Kuinka luoda vaikuttajamarkkinointistrategia

 • Tavoite vaikuttajamarkkinoinnissa

 • Analyysit, keneen yrität vaikuttaa

 • Ymmärrä säännöt

 • Harkitse kolmea vaikuttavaa ärrää

 • Miten tehdä lista vaikuttajista

 • Tutkimus ja analyysi

 • Miten yhteyttä vaikuttajiin?

 • Yhteistyö vaikuttajan kanssa

 • Tehokkaan sisällön luominen yhdessä

 • Aikaa kysymyksille

Ajankohta: 4.4.2023 klo 10:00 - 11:30
- voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin

Webinaarikoulutuksen hinta: 227 euroa / hlö (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta:
197 euroa / hlö + alv 24 % kun samasta organisaatiosta on kaksi osallistujaa, 177 euroa / hlö (+ alv 24%), kun samasta organisaatiosta on kolme tai useampi osallistujaa.Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vaikuttajamarkkinointi – kuinka työskennellä vaikuttajien kanssa somessa? (90 min), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vaikuttajamarkkinointi – kuinka työskennellä vaikuttajien kanssa somessa? (90 min)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

WebAkatemia sosiaalisessa mediassa

WebAkatemia

Kätevää ja kustannustehokasta koulutusta verkossa

WebAkatemia järjestää webinaareja ja verkkokoulutuksia eri toimialojen johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Verkkokurssien ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet auttavat ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamista! Webinaari on internetissä toteutettu koulutustapahtuma, johon sekä kouluttajat että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Mukaan pääsee klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka...


Lue lisää kouluttajasta WebAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WebAkatemia

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 67 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vaikuttajamarkkinointi – kuinka työskennellä vaikuttajien kanssa somessa? (90 min) täytä seuraavat tiedot: