WinNova

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta koulutusta Satakunnassa ja Vakka-Suomessa. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella oppilaitoksen keskeinen ydintehtävä.

Kampukset toimipisteineen sijaitsevat Porissa, Raumalla, Laitilassa ja Ulvilassa. Opiskelijoita on keskimäärin 5000 ja henkilöstöä 560. Kattavat opiskelijapalvelut ovat opiskelijoiden tukena koko opiskelun ajan.

Suunta eteenpäin WinNovasta!

WinNovan valikoimista löytyy n. 30 perustutkintoa, laaja valikoima eri alojen ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä monipuolisia lisä- ja täydennyskoulutuksia. Opiskella voi omaehtoisena, oppisopimuksella, työvoimakoulutuksena tai henkilöstökoulutuksena tutkinnosta riippuen ja opiskelu tapahtuu useimmiten monimuoto-opiskeluna sisältäen verkko- ja lähiopetusta päivisin tai iltaisin. Kaikki tutkintotavoitteiset koulutukset sisältävät työelämässä tapahtuvaa oppimista koulutussopimuksella tai oppisopimuksella.

Haluatko lisätietoja WinNovan koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa WinNovan koko koulutustarjonnasta oppilaitoksen omilta sivuilta, jossa myös hakeudutaan koulutuksiin. koulutus.fi:ssä on WinNovan tarjonnasta esillä osa erilaisista johtamis- ja esimieskoulutuksista sekä lisä- ja täydennyskoulutuksista. Koulutusesittelyjen yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää WinNovaan yhteydenottopyyntö ja saada lisätietoja koulutuksiin liittyviin kysymyksiisi.

Johtaminen Kesto Hinta Paikka Alkaa
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto Useita (2) Joustavasti
Lähiesimiestyön ammattitutkinto Useita (2) Joustavasti
Liiketoiminta
Tuotekehitys
Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto Useita (3) Useita (4)
Ravintola / Matkailu
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto Alkaen 323 EUR + alv 24 % Rauma
Ravintola / Suurkeittiö / Catering
Anniskelupaikan vastaavan hoitajan pätevyys 1 päivä Useita (3) Useita (23)
Hygieniapassi 1 päivä Useita (3) Useita (36)
Tekniikka
Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinto Pori Joustavasti
Sähkö / Sähkötyöt
Energia-alan erikoisammattitutkinto Useita (2) Joustavasti
Vesityö
Vesityökorttikoulutus 1 päivä Pori Useita (4)
Turvallisuus
Turvallisuusala
Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto Alkaen 340 EUR + alv 0 % Pori Joustavasti

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta WinNova? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

WinNova

Turuntie 9
Laitila

www.winnova.fi

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan WinNova täytä seuraavat tiedot: