Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

WinNova
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Joustavasti
Haku päättyy: Jatkuva haku
   
Oppisopimus
Pori, Verkossa
Tutkinto
WinNova koulutukset

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Ammatillinen johtamiskoulutus on käytännönläheistä, tekemällä oppimista. Oppiminen tapahtuu valmennuspäivien välillä kokeilemalla uusia asioita omissa työtehtävissäsi ja reflektoimalla kokemuksia sekä yksin että yhdessä oppimistiimin kanssa.

Valmennuspäivillä hyödynnetään kokemuksellista oppimista, jossa keskeistä on omien käytäntöjen ja kokemusten jakaminen ja teoriatiedon liittäminen käytännön tekemiseen. Lähtökohtina ovat omaan esimiestyöhön liittyvät haasteet, vertaisoppiminen ja sosiaalinen vuorovaikutus.

Koulutuskokonaisuus muodostuu tutkinnon mukaisista verkko-opinnoista, yhteisistä valmennuksista, tiimioppimista hyödyntävästä oppimistiimistä, henkilökohtaisesta lukuohjelmasta ja tutkinnon ohjauksesta. Valmennuspäivien aikana tarkastellaan oppimistiimin toimintaa ja tuloksia, sekä alustetaan seuraavan oppimisjakson teema. Valmennuspäiviä on kuusi ja ne toteutetaan Teamsillä.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena.

Koulutuksen tavoitteet

Koulutuksen aikana kehität sekä itseäsi että vastuualueesi toimintaa. Omat tietosi ja taitosi kehittyvät, saat uusia ideoita, työkaluja ja varmuutta omaan johtamiseesi. Koulutuksessa keskitytään itseohjautuvien tiimien ja työyhteisöjen valmentavaan johtamiseen. Koulutuksen aikana suoritat lähiesimiestyön ammattitutkinnon.

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittaneena osaat suunnitella ja ohjata tiimin tai työryhmän työskentelyä, perehdyttää tehtäviin ja työpaikkaan, ja kehittää toimintaa. Viestinnälliset taitosi ovat hyvät ja sinulla on perustiedot esimiestyöstä.

Koulutuksen sisältö

 • Mahdollistava lähiesimies
 • Valmentava lähiesimies
 • Kehittävä lähiesimies
 • Henkilöstötyö
 • Asiakassuhteiden hoito
 • Oma kehittysmissuunnitelma

Lähiesimiestyön ammattitutkinto, Lähiesimies tai tiiminvetäjä (verkkototeutus)

Valmennuksen aikana sinua ohjaa oma vastuuopettajasi ja saat vertaistukea muilta opiskelijoilta. Työpaikaltasi tarvitset henkilön, joka toimii tukenasi työssä.

Voit osallistua valmennukseen myös ilman oppisopimusta, jos oppisopimus ei ole mahdollinen.

Valmennuksessa suoritetaan lähiesimiestyön ammattitutkinto tai osia siitä. 

Koulutuksen sisältö

Tiimin / työryhmän

 • ohjaaminen
 • päivittäinen työskentely
 • viestintä
 • tuloksellisuuden seuranta

sekä 

 • perehdyttäminen
 • toiminnan arviointi ja kehittäminen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Lähiesimiestyön ammattitutkinto sopii sinulle, joka toimit esimiehenä tai työskentelet tehtävissä, joissa ohjaat ja suunnittelet työryhmän tai tiimin työtä.

Ensisijainen valintakriteeri koulutukseen on oma työtehtävä ja oppisopimustyöpaikka. 

Lähiesimiestyön ammattitutkinto, Lähiesimies tai tiiminvetäjä (verkkototeutus)

Koulutus sopii esim. osaston ja yksikön lähiesimiehenä tai tiimin, työryhmän tai projektin vetäjänä toimivalle tai tehtäviin siirtyvälle.

Valmennukseen on jatkuva haku. Voit siis hakea koulutukseen milloin tahansa.

Ensisijainen valintakriteeri valintaan on nykyinen työtehtäväsi. Toimit lähiesimiehenä, tiimin, työryhmän tai projektin vetäjänä.

Valmennukseen valitulla tulee olla sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen hallinta. Kielitaso B1.1

Tutkinto / todistus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Aikataulu

Koulutuksen kesto on n. 1 vuosi riippuen omista tavoitteistasi ja aikatauluistasi. Koulutuksen aikana opiskelet sekä itsenäisesti että ryhmässä oppimistiimin kanssa.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto, Lähiesimies tai tiiminvetäjä (verkkototeutus)

Valmennus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena verkko-opintoina. Kesto on n. 12-18 kk riippuen tavoitteistasi ja omasta aikataulustasi.

Koulutuspaikka

Tiedepuisto 3, Pori

Kustannukset

Oppisopimuskoulutuksena valmennus on maksuton. Omaehtoisena hinta on 500 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

WinNova

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta koulutusta Satakunnassa ja Vakka-Suomessa. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella oppilaitoksen keskeinen ydintehtävä. Kampukset toimipisteineen sijaitsevat Porissa, Raumalla, Laitilassa ja Ulvilassa. Opiskelijoita on keskimäärin 5000 ja henkilöstöä 560. Kattavat...


Lue lisää kouluttajasta WinNova ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WinNova


 Näytä puhelinnumero
www.winnova.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Menesty ihmisten johtajana

Käyttäytymislähtöisiä koulutuksia muutokseen ja liiketoimintaan. Hansen Beckin räätälöidyt valmennukset tarjoavat uusia välineitä johtamiseen.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: