Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työturvallisuuskorttikoulutus

WinNova
Yhteenveto
1 päivä
124 EUR + alv 24 %
Koulutus
Laitila, Pori, Rauma, Verkossa

Alkavat koulutukset
Laitila
124 EUR
Joustavasti

Pori
124 EUR
Joustavasti

Rauma
124 EUR
Joustavasti
Kokoushuoneessa ihmisiä

Työturvallisuuskorttikoulutus

Työturvallisuuskorttikoulutuksen suorittaneella on perustiedot yhteisen työpaikan yhteistoiminnasta ja yleisistä vaaroista tiedot työturvallisuuden keskeisistä periaatteista ja hyvistä käytännöistä perusvalmiudet omaksua työpaikka- ja työtehtäväkohtainen perehdyttäminen.

Työturvallisuuskortin saanti edellyttää koulutuksen hyväksyttyä suorittamista. Koulutus on yhden päivän mittainen (8h) ja siihen sisältyy kirjallinen koe. Kortti on voimassa viisi vuotta.

Korttimenettely on laadittu ennen kaikkea teollisuuden yhteisille työpaikoille, mutta se soveltuu myös rakennusalalle, julkiselle sektorille, telakoille jne.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työturvallisuuskorttikoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu yhteisillä työpaikoilla työskenteleville henkilöille, jotka työssään tarvitsevat työturvallisuuskorttia.

Kustannukset

Osallistumismaksu 124 € (sis. alv 24 %).

Osallistumismaksuun sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvit ja lounas, koulutusmateriaali sekä työturvallisuuskortti.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työturvallisuuskorttikoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

WinNova

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta koulutusta Satakunnassa ja Vakka-Suomessa. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella oppilaitoksen keskeinen ydintehtävä. Kampukset toimipisteineen sijaitsevat Porissa, Raumalla, Laitilassa ja Ulvilassa. Opiskelijoita on keskimäärin 5000 ja henkilöstöä 560. Kattavat...


Lue lisää kouluttajasta WinNova ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WinNova

Turuntie 9
Laitila

 Näytä puhelinnumero
www.winnova.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Paloturvallisuus kuntoon

KIP Service huolehtii yrityksenne sammuttimista sekä henkilökuntanne koulutuksista – ammattitaidolla!  Tutustu mm. tulityökortti-, työturvallisuuskortti- ja alkusammutuskoulutuksiin.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työturvallisuuskorttikoulutus täytä seuraavat tiedot: