Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Arvioinnit aiheesta Wistec Training Oy

Keskiarvo: 4

Perustuu 3817 arviointiin

Osallistuja
(4)
Kurssi on vauhdikas ja asiaa on paljon. Taitotasooni olisi voinut sopia paremmin jokin enemmän vain yhteen osa-alueeseen (OneDriven peruskäyttö-tyyppinen) keskittyvä kurssi. Kouluttaja asiallinen, sujuva ja asiantunteva. Muisti myös "herätellä" meitä kahta osallistujaa sopivin väliajoin. Huumoriakin löytyi, joka on aina plussaa!
Osallistuja
(5)
Apua omiin ttöihin ja vinkkejä eli hyvä
Osallistuja
(4)
Hienoa joustavuutta eri tasoisten oppilaiden opetuksessa.
Osallistuja
(5)
Kiitos! Hyvä, osaava kouluttaja.
Osallistuja
(4)
kouluttaja osaa saiansa, on selkeä
Osallistuja
(4)
Kiitos kurssista! Muutamia meni ohitse (omista syistä), mutta ehkä vielä joku pv uudestaan. Näissä voisi hieman - mahdollisuuksien mukaan -myös huomioida niitä käyttäjiä, joilla ei ole yrityksen 365-järjestelmää käytössä, sillä yksityinen 365-systeemi ei ole sama (jolloin ns. privapuolella mahdollisesti suoritettavissa olevat opiskelu-/harjoitte...
Näytä kokonaan
Osallistuja
(4)
Nyt kun osallistujia oli vain muutama niin uskalsin kysyä ja ei käynyt niin, että olisin pudonnut kyydistä. Jos on paljon väkeä, ei viitsi keskeyttää opetusta ja näin viivyttää koulutuksen kestoa, mutta nyt luulen, että se ei häirinnyt ja lisäsi ainakin minulla koulutuksen hyödyllisyyttä.
Osallistuja
(4)
Sopivan ripeä tahti, energinen kouluttaja.
Osallistuja
(5)
Koulutusmateriaali oli hyvä ja kurssista sai paljon hyötyä käytännön työhön, itsellä haasteena on pyörittää excelissä suuria datamääriä ja tämä on ollut ilman power pivot osaamista hyvin haastavaa. Mielestäni koulutus toimi paremmin etäkoulutuksena kuin paikanpäällä ja kannustan teitä jatkossakin järjestämään vastaavalla tavalla. Juhana kävi hyv...
Näytä kokonaan
Osallistuja
(4)
Todella asiantunteva opettaja ja muutenkin miellyttävä
Osallistuja
(4)
Hyvä sisältö, erinomaista että harjoiteltiin menetelmiä käytännössä. Pia eteni hyvin käytännönläheisesti ja selkeästi. Kiitos!
Osallistuja
(4)
Sain hyvän teoriapohjan ja työkaluja projektien vetämiseen tai projektissa toimimiseen. Hienoa saada malleja kuinka osallistaa ihmisiä mukaan projektiin.
Osallistuja
(5)
Hyvä sisältö ja kouluttajan asiantuntemus todella laadukasta
Osallistuja
(4)
Erinomainen kurssi ja luennoija!
Osallistuja
(4)
Suurin osa aamupäivän aiheista oli tuttua entuudestaan, mutta iltapäivän puolella tuli uutta mielenkiintoista tietoa aiheesta. Esimerkiksi julkaisujen ajastus ja näiden näkymä kalenterimuodossa tulee ehdottomasti tarpeeseen.
Osallistuja
(4)
Erittäin miellyttävä kokonaisuus.
Osallistuja
(4)
Koulutus oli ok, jos tiimien rakentaminen on tärkeää, mutta itselleni olisi ollut enemmän tarpeellista oppia niiden tiedostojen poistamista, lisäämistä ym. Sain kuitenkin pari hyvää vinkkiä käytölle.
Osallistuja
(4)
Hyvä kokonaisuus.
Osallistuja
(4)
Selkeä asiasisältö ja vaikka olen PowerPointia käyttänyt jo useamman vuoden, niin uusien taitojen kanssa lähden kurssilta. Kouluttaja myös hyvä ja selkeästi esitti asiat näin etänäkin onnistui.
Osallistuja
(4)
Todella hyvä ja laadukas kurssi! Olen erittäin tyytyväinen :) Kiitos!
Osallistuja
(4)
Asiaa oli paljon, en ehtinyt tekemään muistiinpanoja ja siksi hiukan meni myös ohi. Haasteellinen ohjelma, jonka kanssa joutuu vielä tekemään paljon töitä. Kouluttaja on hyvä ja osaa aloittelijaa myös neuvoa hyvin.
Osallistuja
(4)
OIkein hyvä koulutus
Osallistuja
(3)
Hyvä kurssi, sain mitä lähdin etsimäänkin eli perusjuttuja! :)
Osallistuja
(5)
Kurssi oli tosi hyvin suunniteltu. Hyvä idea, että ensin näytetään asiat tehtävien kautta ja sitten ne saa tehdä tauolla. Kiva, että oli sopivan mittaisia taukoja. Tämä oli yllättävän hyvä kurssi!
Osallistuja
(4)
Kiitos Oskari ja Wistec, palautitte uskoni IT -opiskeluun kohdallani. Lähtökohtana kun oli vaihtoehdot alkaen Excelin vuoksi ranteiden auki viiltämisestä aktiiviseen oppimiseen. Opetustuntien jaksotus hyvä, opetusmateriaali selkeä. Vain vähän, jos lainkaan asioita mulahti korvien (välin) ohi opetettavasta asiasta. Pitäydyttiin perusasioissa, kut...
Näytä kokonaan
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.