Arvioinnit aiheesta Wistec Training Oy

Keskiarvo: 4

(4)
Oikein hyvä ja pääsimme käymään läpi myös omaa aineistoa ja luomaan työssäni tarvittavia työkaluja. Kiitos paljon!
(4)
Hankaluuksia tuotti seurata omalta puhelimelta kurssin asioita, kun täpät yms. olivat eri tavalla. Kokeilemalla jatketaan.
(4)
Tuttu ympäristä mutta aina tulee uusia pikku vinkkejä lisää, kiitos :)
(4)
Pirteä ja monipuolinen koulutus!
(4)
Paras Wistecin kurssi tähän asti. Kiitos! Pia oli loistava kouluttaja ja saimme vastauksia kaikkiin kysymyksiimme. Olimme kaksi paikalla, joten koulutus oli kuin privaattiopetus.
(4)
Vastasi tosi hyvin tarpeisiini.
(4)
suosittelin jo kollegoille, paljon uutta jopa opetusteknologia- ja opetusalan ammattilaiselle.
(5)
Ihana virtaus ja rytmitys läpi kurssin teemojen. Simolla oli verhot auki ja se loi kannattelevan ja turvallisen tunteen osallistua rennosti ja oppimiseen keskittyen. Nautin.
(4)
Simo, olit inspiroiva, luonteva ja hauskakin.
Innostava aamupala konkarillekin!!
(4)
Virkistävä kurssi, joka antoi uusia ideoita omaan työhön. Tämä oli just sitä mitä tarvitsin.
(4)
Reipas ja asiantunteva kouluttaja, joka kävi asiat hyvin läpi.
(4)
Käytännönläheinen, sopivasti esityksiä ja ryhmätöitä. Kaikkia kannustava kouluttaja.
(4)
Kurssi oli mielestäni hyvin jäsennelty, havainnollistava ja esiin nostettiin kokonaisuuden kannalta olennaisimmat asiat. Näin ainakin minä koin. Ei ylimääräistä, mutta juuri olennaisinta asiaa ja juuri sopivasti. Opettaja Pia oli todella hyvä opettaja! Hän osasi tuoda nämä asiat selkeästi ja helposti ymmärrettävästi esille. Kiitos Pia :)
(4)
Tehokas kahden päivän kurssi. Kurssi oli rakennettu mielenkiintoiseksi eikä teoriaosuus ollut lainkaan tylsää tai puuduttavaa. Käytännön esimerkkejä oli riittävästi jotka tukivat teoriaa. Opettaja ihanan rento ja selkeästi kokemusta aiheesta oli. Hyvä oli myös, että opetusmateriaalin ja valmiita excel pohjia sai kurssin loputtua itselleen, näin ...
Näytä kokonaan
(4)
Selkeä esitys, hyvät kalvot ja erittäin asiantunteva luennoitsija!
(4)
Erittäin selkeä ja tarpeellinen kurssi. Kouluttaja miellyttävä ja selkeästi asioista esittävä.
(5)
Hyvää herättelyä tietoturvan riskeistä työmaalla ja vapaa-ajan surffailussa.
Hyvä päivitys
Hyvää tekemistä
(5)
Asiantunteva ja kiinnostava koulutus. Varsinkin koulutuksen toinen osa (tauon jälkeen) esimerkkeineen oli mainio (ensimmäisen osan regulaatioasia oli itselleni jo entuudestaan hyvinkin tuttua ja kuuluu osana päivittäisiin työtehtäviini).
(5)
DuckDuckGo ja WOT menivät heti selain laajennuksiin
(4)
Kurssilla käsiteltiin yllättävän kattavasti tietosuojaan (GDPR) liittyviä vaatimuksia, tuo voisi näkyä myös kurssin otsikossa. Kurssi soveltuu kohtuullisen hyvin yleisluonteiseksi peruskurssiksi henkilöstölle.
hyvää tietoa sulatettavaksi
(5)
Erinomainen koulutus! PIenen ryhmäkoon takia saatiin edettyä juuri sopivalla tahdilla. Kiitos!
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.