Arvioinnit aiheesta Esiintymistaito PowerPointin kanssa

Keskiarvo: 4,2

(4)
Kurssista voisi olla erikseen versio, jossa keskitytään nimen omaan esiintymiseen, esim jatkokurssina.
(4)
Kurssilta sai mukavasti purtavaa, ja omaan tyyliini verrattuna vaihtoehtoista lähestymiskulmaa. Kouluttaja oli ilmiselvästi kokenut ja asiantunteva, ja ohjasi laumaansa lempeästi.
(4)
Selkeä käytännönläheinen ja opiskelijoiden tarpeet huomioiva opetus.
(4)
Kouluttaja oli asiantunteva. Mielenkiintoisinta oli kuuntelijoiden osallistaminen esitykseen.
(4)
Pidin kurssin sisällöstä todella paljon, koen, että kursseja joilla pääsee harjoittelemaan esiintymistä on liian vähän. Koin, että esiintymisharjoituksista oli minulle eniten hyötyä. Kurssi olisi voinut olla kolmepäiväinenkin.
(4)
Onnistunut kokonaisuus, joka palveli mainiosti tarpeitani.
(4)
Kahden päivän koulutus oli sopivan pituinen; ehti hyvin käsitellä sisältöä ja viimeistellä omia esitelmiä Esityksien videointi iso plussa. Ryhmä oli suhteellisen pieni joka mahdollisti hyvät palautteet ja analysointia omista esitelmistä.
(4)
Erinomainen kurssi, sain omaan työhöni liittyvää tehostusta tästä kurssista. Toki itse kurssijärjestelystä ihmetyttää, kun ei lounas kuulunut kurssin hintaan?
(4)
Opettajan tulee aktiivisemmin kiertää oppilaiden luona, pelkkä kysely omalta paikalta "saiko kaikki tehtyä?" on vain kysely omalta paikalta. Myös vaiheittain opettamisessa on tilaa kehittää. Tämä siis pedagogiikasta, aihealueen osaaminen erinomaista.
(5)
PowerPoint oli jo minulle tuttu, kaipasin vähän lisävinkkejä ja hienouksia ja niitä tuli. Perustyylit olisi vielä kiinnostanut.
(5)
Oikein hyvää ja uutta tietoa powerpointin toiminnallisuuksista millä pystyi rakentamaan olemassaolevien tietojen päälle. Videopalaute on hyvä. Hyvä, aktiivinen ryhmä.
(4)
Antoi sopivasti uusia ideoita PowerPointin käyttöön.
(3)
Kurssin nimi on väärä, tämä oli Power Point kurssi eikä esiintymistaitoa. Liian paljon aikaa meni epäolennaiseen niin kuin kuvien hakemiseen Googlesta.
(4)
Kouluttajalla oli raikas tapa opettaa. Päästiin heti konkretiaan tekemällä PowerPoint esitys Power Pointista. Esiintymisharjoitus oli hyvä. Jos olisi ollut aikaa, niin olisi ollut kiva pystyä jatkamaan esitystä palautteen jälkeen. Mutta ymmärrän hyvin, ettei näin suurella osallistujamäärällä ei ehdi tekemään.
(4)
Erittäin hyviä vinkkejä power pointin käyttöön. Monia kohtia, joista en tiennyt mitään! Alussa oli vaikea seurata ja tehdä muistiinpanoja kun ohjelmakielenä koneellani oli englanti. Olisi kannattanut vaihtaa suomeksi ohjelma heti, olisin saanut ekasta päivästä enemmän irti. Puoli päivää lisää olisi ollut hyvä. Erittäin hyvä, että sai tehdä esity...
Näytä kokonaan
(4)
Hyvä selkeä koulutus, erinomaista että asioita sai tehdä itse suoraan.
(4)
Kouluttaja oli asiantunteva ja sain paljon hyvää oppia minulle - juuri sitä mitä tarvitsin
(4)
Kiitos kurssista! Opin paljon uutta PowerPointin käytöstä. :)
(4)
Koulutus oli erittäin hyvä. Kouluttajan yksilöllinen ja rauhallinen esitystyyli teki seuraamisen ja asioiden omaksumisen helpoksi. Kouluttaja loi hyvän ja turvallisen oppimisilmapiirin.
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.