Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Excel Business Intelligence Pro -koulutusohjelma

Wistec Training Oy
Yhteenveto
2 päivää
1 590 EUR + alv 24 %
25.5.2022
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Wistec

Excel Business Intelligence Pro -koulutusohjelma

Hallitse Excelin Power Tools -työvälineet

Onko yrityksenne liiketoimintakriittisen tiedon käsittely ja raportointi Excelin varassa? Oletko kyllästynyt yhdistelemään useista Excel-taulukoista tietoa PHaku (VLoopup) -funktioilla? Onko Excelin laskentamahdollisuudet liian rajoitettuja tarvitsemasi tiedon käsittelyyn ja laskentaan? Joudutko tuomaan Exceliin isoja tietomassoja muista järjestelmistä eikä Excelin tila ja laskentateho enää riitä? Jos vastasit yhteenkään edellä olevista kysymyksistä ”kyllä”, niin ratkaisun ongelmaasi löydät Excel Business Intelligence Pro –koulutusohjelmasta!

Viiteen moduuliin jakautuvassa koulutuksessa sinusta leivotaan Excelin uusien Power Tools –työvälineiden ammattilainen. Koulutuksessa harjoittelet tiedon tuontia erilaisista lähteistä ja tiedon analysointia funktioiden avulla. Opit myös luomaan tehokkaita ja visuaalisia raportteja käyttämällä muun muassa työkirjan sisäistä tietomallia sekä Power Query (Excel 2016 –versiossa Hae ja muunna/Get & Transform) ja PowerPivot –työvälineitä.

Ohjelmaversio

Tämä koulutus soveltuu Excelin 2010, 2013, 2016 ja 2019 Windows -versioille.

Koulutuksen rakenne

Koulutukseen kuuluu sekä itseopiskelua että luokkakoulutusta. Ennen koulutuksen alkua tehdään joukko valmistelevia etätehtäviä, jotka testaavat koulutettavien osaamistasoa. Tehtävät toimitetaan kouluttajalle ennen ensimmäistä koulutuspäivää.

Luokkakoulutus koostuu kahdesta koulutuspäivästä, joiden välillä on kahden viikon itseopiskelujakso. Toisen koulutuspäivän jälkeen kurssilaiset tekevät lopputehtäviä, jotka toimitetaan kahden viikon sisällä kouluttajalle arvioitaviksi. Kouluttaja antaa arvion tehdyistä tehtävistä sekä tarvittaessa antaa lisäohjeita.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään muun muassa seuraavia aiheita:

  • Excelin Muotoile taulukoksi –toiminto
  • Työkirjan sisäinen tietomalli
  • Power Query (Hae ja muunna/Get & Transform)
  • Power Pivot
  • Tuodun aineiston käsittely Power Pivotissa
  • Laskenta Power Pivotissa

Kohderyhmä

Koulutus sopii käyttäjille, jotka jo osaavat Excelin perusasiat, kuten taulukoiden käsittelyn ja kaavalaskennan sekä haluavat kehittyä todellisiksi tehokäyttäjiksi.

Aikataulu

17.1.2022 + 3.2.2022

12.5.2022 + 25.5.2022

Koulutuspaikka

Itämerenkatu 1, 00180 Helsinki

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1590 € + ALV 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Excel Business Intelligence Pro -koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Wistec somessa

Wistec Training Oy

Kehitä henkilöstösi ICT-osaamista tuloksekkaasti 

Wistec Training Oy on ICT-osaamisen kehittämisen ja toimintatapojen muuttamisen asiantuntija. Wistecin tehtävänä on varmistaa, että koulutuksissa hankittu osaaminen tulee myös käyttöön ja koulutukseen käytetyt investoinnit tuottavat tulosta.  Hyvin suunnitellut ja toteutetut koulutukset parantavat tutkitusti liiketoiminnan tulosta ja työtyytyväisyyttä. Wistecin ajantasaiset koulutukset...


Lue lisää kouluttajasta Wistec Training Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Wistec Training Oy

Itämerenkatu 1
00180 Helsinki

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 8 arviointiin

Osallistuja
Vaikka kurssi oltiin typistetty kahdesta päivästä yhteen päivään ei se tuntunut vaikuttuvan - krissi oli loistava!
Osallistuja
Koulutusmateriaali oli hyvä ja kurssista sai paljon hyötyä käytännön työhön, itsellä haasteena on pyörittää excelissä suuria datamääriä ja tämä on ollut ilman power pivot osaamista hyvin haastavaa. Mielestäni koulutus toimi paremmin etäkoulutuksena kuin paikanpäällä ja kannustan teitä jatkossakin järjestämään vastaavalla tavalla. Juhana kävi hyv...
Näytä kokonaan
Koulutukseen osallistunut
Hyvä kurssi. Kahden päivän kesto oli hyvä, koska asiaa oli paljon ja sen sisäistäminen vie aikaa.
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,0)
Perustuu 8 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 5374 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kehitä henkilöstön ICT-osaamista

Tutustu Wistecin projektinhallinta-, HTML- ja SQL-kursseihin. Katso myös sosiaalisen median suosikkikurssit sekä Excel- ja Adobe-koulutukset.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Excel Business Intelligence Pro -koulutusohjelma täytä seuraavat tiedot: