Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Excel tehokäyttö: Suurten aineistojen käsittely Pivot-taulukoilla

Keskiarvo: 4

Perustuu 6 arviointiin

Osallistuja
Olisi kiva saada tallenne kurssista, jotta voisi vielä itsenäisesti harjoitella. Kurssin aikana tulee niin paljon asiaa, ettei kaikkea sisäistä heti.
Osallistuja
Selkeä, hyvin jäsennelty koulutus. Vaikka perustiedot Pivotoinnista oli jo olemassa, sain paljon hyviä vinkkejä, jotka nopeuttavat työskentelyä.
Osallistuja
Kouluttaja erinomainen. Sellainen toive että ehkäpä ilmoittautumisessa olisi hyvä kertoa jos käsitellään tiettyä ohjelmistoversiota vain. Excel on nimittäin hirmuisen erilainen toimintojen asettelultaan PC vs Mac maailmoissa. Joko koulutuksessa kuljetetaan rinnakkain näitä, että PC:ltä löytyy täältä ja maceillä täältä, tai sitten erilliset koulu...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Erkiltä hyvin selkeäsanainen, rauhallinen esitys. Vakuuttavaa asiantuntemusta.Oli helppo pysyä mukana. Jonkinlainen pohjatieto oli pivotista, mutta tästä koulutuksesta sain paljon varmuutta pivotin käyttöön. Suuret kiitokset.
Osallistuja
Kursssi toimii etäkurssinakin hyvin. Ennakkomateriaali oli plussaa, pystyi itse tekemään mukana (kaksi näyttöä).
Osallistuja
Pivotin rivien järjestäminen määrämuotoon esim. tuloslaskelman esitystapaan, niin onko hyvä tapa lisätä dataan järjestysnumero, jolla sitten voi järjestää pivotissa näkymän haluttuun järjestykseen? Itse olen ratkaissut tämän aina niin, että joko datassa on eri tietosisällöille jäjestysnumerointi tai tällainen on jossain yhdistetyssä taulukossa.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.