Arvioinnit aiheesta Office 365 hallinta

Keskiarvo: 3,8

(4)
Hyvin käytiin laaja kokonaisuus läpi.
(4)
Jälleen paljon asiantuntevaa ja perusteellista asiaa. Paljon uutta oppia, jota täytyy sulattaa. Toiveena kahvitauolle, voisiko vaihtoehtona olla hedelmä? Olisi kiva syödä jotain pientä, muttei isoa makeaa.
(4)
Erittäin hyvä kouluttaja. Selkeä ulosanti. Hyvä keskusteluilmapiiri.
Oikein hyvä, kiitos!
(3)
Sain ymmärrystä ja yleiskuvaa.
(4)
Hyvä kurssi ja vastasi moneen aloittelijaa askarruttaneeseen kysymykseen. Tosin kaikista mahdollisuuksista pää aika sekaisin, kun ei ole aikaisemmin hyödyntänyt juuri muuta kuin Onedrivea ja satunnaisesti muita työkaluja.
(4)
Kaltaiselleni vasta-alkajalle olisi varmaan tarvinnut pari päiväisen kurssin ja ehkä luokkaopetus olisi ollut vielä parempi muoto vaikka webinaari olikin helppo. Silloin olisi voinut esittää pienempiä tarkentavia kysymyksiä välissä ehkä enemmän - jostain syystä mikkini ei enää ensimmäisen moikkauksen jälkeen toiminut :) . Mutta Marko on todella ...
Näytä kokonaan
(4)
Omassa Office 365-ympäristössä olisi ehkä saanut asioista vielä enemmän irti kuin koulutustunnuksilla ns. nimettömässä ympäristössä.
(4)
Kouluttaja oli asiantunteva ja osasi vastata hyvin kysymyksiin. Kokonaisuudesta jäi hieman sekava kuva, mutta johtuu enemmän aiheen laajuudesta kuin koulutuksesta. Koulutus antoi hyvän lähtökohdan 365:n käyttöön
Studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.