Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Office 365: Power Automate – Työnkulun luominen - etäkoulutus

Keskiarvo: 3,9

Perustuu 14 arviointiin

Osallistuja
Osallistuja
Olisi hyvä jos näistä saisi jonkun opetusmateriaalin, johon palata koulutuksen jälkeenkin.
Osallistuja
Tämä oli ikään kuin johdantokurssi aiheeseen, kuten oli tarkoituskin. Ongelmanratkaisulle ei käytännössä ollut aikaa. Kiitos kouluttajalle luvasta lähettää kysymys vielä sähköpostilla, jos työnkulku ei ala toimia odottelunkaan jälkeen!
Osallistuja
En ollut käyttänyt Automatea aiemmin, mutta olin jonkun esittelyvideon nähnyt. Silti tuntui, että aika paljon käsiteltiin todella perusasioita, joita varsinkin asiantuntijatyössä toimiessa ymmärtää ja hallitsee jo aika hyvin. Vähän lyhyemmät tauot ja päällekkäisyydet pois (ensin oma harjoittelu ja sitten kertaus yhdessä veivät turhaa aikaa), nii...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Mielenkiintoinen oma opetustyyli opettajalla, hyvä niin, mielenkiinto säilyi koko ajan. Automaattisesta työnkulusta olisi saanut olla enemmän esimerkkejä ja vaihtoehtoja ja malleja, mitä käydään läpi.
Osallistuja
Osallistuja
Osallistuja
Hyödyllinen kurssi, sisältö meni ohi alussa paljon, kun en löytänyt ohjelmaa koneelta, kirjautuminen tökki jne, joten nopealla enemisellä meinasi asiat mennä vähän ohi. Täytyy rauhassa harjoitella tai tulla uusintakoulutukseen :) Selkeä koulutusmateriaali olisi huippu!
Osallistuja
Hyvä koulutus oli, ja hyvin pystyis mukana. kiitos
Osallistuja
Kurssi ihan ok, mutta saapas nähdä tuleeko Power Automatea kuinka käytettyä - ettei se ainakaan veisi liikaa aikaa saavutettuihin hyötyihin nähden - ainakin tässä vaiheessa tuntuma, ettei suurta hyötyä.. ja ei kovin helppo saada laajempia porukoita käyttämään.. Aika näyttää.
Osallistuja
Kouluttajana huippu ja oli rento, asiallinen tyyli! Tykkäsin koulutuksesta ja koulutuksen sisällöstä. Koulutuksessa käytiin hyvin esimerkein eri tapoja tehdä työnkulkuja. Koulutus olisi voinut olla vielä pidempikin. Kurssin sisältö sopii hyvin henkilöille, jotka jo edes vähän ymmärtävät tekniikkaa/sovelluksia ja ymmärtää niiden toimintaa sekä om...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Onko koulutusesta tallenneta? en päässyt mukaan kovin pitkäksi aikaa, paljon jäi näkemättä ja tekemättä.
Osallistuja
Ihan uutta asiaa ja kiinnostavaa. Harjoittelemallahan tätä parhaiten oppii.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.