Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Uusi Office – Parhaat ominaisuudet ½ pv

Keskiarvo: 3,8

Perustuu 10 arviointiin

Osallistuja
Hauska, mutta olisi hyvin voinut olla kahden tunnin mittainen
Osallistuja
Osallistuja
Aika nopeasti meni. Olisi ollut kiva jos olisi ehtinyt itse klikkailemaan saman aikaisesti. Muistais paremmin itse tekemällä samaan aikaan.
Osallistuja
Ehkä olisi voinut olla ennakkoon tieto, mitä ohjelmia Office-kokonaisuudesta käsitellään - eli "Parhaat uudet vinkit Wordista, Excelistä ja PowerPointista"
Osallistuja
Koulutuksesta tuli hyviä vinkkejä joita en aiemmin tiennyt, mutta läheskään kaikkea koulutuskuvauksessa luvattua ei ehditty käydä läpi. Esim. OneNote ja Outlook jäivät kokonaan pois. Teams-kokous on koulutusalustana vähän ärsyttävä, kun aina jollain on vahingossa mikrofoni auki tai kamera päällä.
Osallistuja
Erinomaiset ja ajankohtaiset vinkit Officesta, kiitos!
Osallistuja
Suht vaikeata pysyä perässä nopeassa tahdissa.
Osallistuja
Tunnin aika kun on, niin siihen nähde yllättävän paljon ehdittiin käymään asioita. minta uutta juttua itselleni.
Osallistuja
Hienoja juttuja, mutta liian vähän aikaa. Pelkästään PowerPointin uusista ominaisuuksista olisi voinut järjestää tunnin koulutuksen, jossa olisi myös itse ehtinyt kokeilemaan ominaisuuksia koulutuksen aikana. Näin ne jäävät paremmin mieleen
Osallistuja
Ihan hyvää infoa. Ehkä PowerPointin kanssa hieman liian kauan ja Excelistä vähän enemmän, mutta onhan nämä makuasioitakin. Hyvä myös jos pystyisi huomioida koulutuksessa yks.yrittäjiä, joilla ei ole "organisaation" laajuista MS 365 (for Business) käytössään. Kiitos kurssista! PS. Microsoft kyl sais pidentää taukoa näiden ominaisuusjulkistuksiens...
Näytä kokonaan
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.