Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivän 20.5. aiheina projektinhallinta, johtaminen ja coaching. Ilmoittaudu mukaan maksutta! 💻✨

Arvioinnit aiheesta Videon ja kuvien käsittely Windows 10:ssä

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 18 arviointiin

Osallistuja
(4)
Olen käyttänyt aiemmin Windowsin kuvan muokkausta lähinnä vain rajaamiseen. Sain paljon selkeämmän käsityksen siitä mitä kaikkia mahdollisuuksia kuvaeditorissa on. Videoeditori yllätti erittäin positiivisesti. Kiitos kattavasta sisällöstä!
Osallistuja
(4)
Hyvä kurssi. Sisälsi pähkinänkuoressa tärkeimmät toiminnot aiheesta, josta minulla ei ollut juurikaan tietoa entuudestaan. Kouluttaja kävi asiat läpi loogisessa järjestyksessä ja riittävän yksityiskohtaisesti, jotta osaan nyt sitten omatoimisesti perehtyä asiaan lisää. Tosi hyödyllistä! Paljon kiitoksia hyvästä kurssista!
Osallistuja
(5)
Aivan mahtava loppuviikon kevennys! Ostin kesällä uuden koneen ja nyt pääsen helposti tekemään videoita. Markkinointia ja työnhaussa hissipuhe näin aluksi tavoitteena. Ideoita pää täynnä tämän iltapäivän jälkeen. Oikeastaan ideat syntyivät koulutuksen edetessä, joten tosi tyytyväinen olen.
Osallistuja
(5)
Erittäin hyvä, kuvankäsittely ja videon teko olisivat voineet olla erikseen. Itse kaipasin vain video-osuuden.
Osallistuja
(4)
Kouluttaja puhui selkeästi ja opetusta oli helppo seurata. Tehtävät harjoitukset olivat selkeitä ja helposti omaksuttavia. Itselläni ei ollut aikaisempaa kokemusta kuvien käsittelystä tai videoiden tekemisestä, nyt syttyi pieni kipinä kuvien muokkaukseen ja videoiden tekemisee. Kiitos ja kurarrus koulutuksesta:)
Osallistuja
(4)
Tehtävien tekoon voisi varata enemmän aikaa.
Osallistuja
(4)
Hyvä kurssi! Aika nopeasti lähdettiin käyntiin, voi olla että ihan aloittelijalle liiankin nopeaan.
Osallistuja
(4)
Asia oli itselleni täysin uusi. Siksi olisin toivonut, että olisi ollut useampi tauko ja tehtävät olisi paloiteltu useampaan osaan. Tulen kyllä varmasti käyttämään oppimaani!
Osallistuja
(4)
Hyvää asiaa, kiitos taasen
Osallistuja
(3)
Liian nopea tahti. Olisin halunnut tehdä samalla kun katsoin, mutta sellainen pudotti kärriltä nopeasti. Harjoitustaukoja oli liian harvoin tätä ajatellen. Tauot saisivat olla taukoja. Tämän olisi voinut jakaa kahteen eli erikseen valokuvat ja videot. Laitoin opetusmateriaalista "huono", koska en huomannut, että sellaista olisi.
Osallistuja
(4)
Kuvankäsittely ja videoeditointi voisivat olla omat koulutukset Aihe oli todella mielenkiintoinen ja tästä voi olla hyötyä myös jatkossa.
Osallistuja
(5)
Kiitos erinomaisesta kurssista erinomaiselle opettajalle
Osallistuja
(4)
Perjantai iltapäivä on huono ajankohta, koska puhti loppuu kesken ja teema oli kuitenkin hyvä.
Osallistuja
(5)
kiitos kurssista.
Osallistuja
(5)
Tosi hyödyllisiä vinkkejä ja hyvää tietoa videoeditoinnista.
Osallistuja
(5)
Olet mahtava ja taitava etä - kouluttaja Esa!
Osallistuja
(5)
Hei! Kuvaosio olikin aiemmin jo tuttua, mutta videovinkit olivat hyvinkin selkeitä ja myös vinkit äänikirjastosta jne. olivat minulle uusia!
Osallistuja
(5)
Kiitos paljon, oikein hyödyllinen koulutus! Mukaansatempaava tyyli :)
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.