Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Hyvinvoiva työyhteisö

YritysAkatemia
Yhteenveto
1 päivä
   
Avoin koulutus

Hyvinvoiva työyhteisö

Hyvinvoiva työyhteisö | YritysAkatemiaOpi ymmärtämään hyvinvointia tukevia vuorovaikutustyylejä

Työyhteisön jäsenten ymmärrys hyvinvointia tukevasta vuorovaikutustyylistä on yksi keskeisimmistä jaksamisen, työhyvinvoinnin ja myös työtulosten tekijöistä. Koulutuksessa pyritään edistämään osallistujien valmiuksia tunnistaa ja asemastaan riippumatta edistämään näitä toimintatapoja omassa työyhteisössään.

Koulutuksen teemat

Koulutus koostuu kolmesta pääteemasta. Teemoha pyritään painottamaan osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

1. teema

Ensimmäisessä osassa tutustutaan ihmisten erilaisiin psykologisiin ominaisuuksiin ja siihen, millä tapaa nämä eroavaisuudet näkyvät työelämässä.

2. teema

Toisessa osassa tutkitaan sellaisia yksilön vuorovaikutustyylejä ja tutkintamalleja, jotka joko edesauttavat tai estävät sujuvan ja hyvinvoivan työkäyttäytymisen toteutumisen. Lisäksi käydään läpi keinoja, joiden avulla näihin ominaisuuksiin voidaan työelämässä pyrkiä vaikuttamaan.

3. teema

Kolmannessa osassa pohditaan työyhteisön tasolla esiin nousevia keskeisiä hyvinvointia tukevia ja sitä uhkaavia tekijöitä ja näihin vaikuttamista. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hyvinvoiva työyhteisö, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu kaikille työelämän vuorovaikutuskysymyksistä kiinnostuneille.

Koulutuksen kesto

Koulutus järjestetään klo 9.00 - 16.00.

Kustannukset

590 € + alv. 24 %.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hyvinvoiva työyhteisö? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

YritysAkatemia

YritysAkatemia on perheyritys, jonka koulutusperiaatteena on asiakaslähtöinen, ajankohtainen ja laadukas palvelu. YritysAkatemian vahvuuksia ovat vankka 30 vuoden kokemus alalla sekä kouluttajien rautainen ammattitaito. YritysAkatemia tarjoaa ajankohtaista huippuosaamista ja tuoreinta tietoa: johtamisesta, vuorovaikutuksesta sekä työhyvinvoinnista sopimusoikeudesta ja julkisista hankinnoista taloushallinnosta palkkahallinnosta asiakaspalvelusta...


Lue lisää kouluttajasta YritysAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

YritysAkatemia

Hietalahdenranta 13
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.yritysakatemia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 11 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hyvinvoiva työyhteisö täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

UEF Executive MBA 100 op

Johdon ja asiantuntijoiden koulutusohjelma, jonka käytyäsi saat käyttöösi arvostetun EMBA -nimikkeen. Ohjelma kehittää sekä yksilöä että koko organisaatiota.