Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Jäähyväiset kiireelle - ajan käytön hallinta

YritysAkatemia
Yhteenveto
1 päivä
590 EUR + alv 24 %
7.11.2019
   
Helsinki
Avoin koulutus

Jäähyväiset kiireelle - ajan käytön hallinta

Jäähyväiset kiireelle - ajan käytön hallinta

Kiire on työtä ja työntekoa häiritsevä tekijä. Kiire tekee näkyväksi sen, mikä ei enää toimi. Aikaa ei voi hallita, kiirettä voi. Hae avaimet kiireen kesyttämiseen tältä kurssilta. Ota ensimmäinen askel!

Kiire voidaan määritellä hyväksi viholliseksi. Kiire laittaa ihmisen tekemään ja se johdosta saamme paljon asioita hoidettua. Huonosti hallittuna se on kuin tuli, joka tuhoaa ja saa ihmiset palamaan loppuun. Tule oivaltamaan, miten saat ajasta enemmän irti ja saat kiireestä oivan ja tehokkaan kumppanin menestyksen tiellä.

Kiireen syyt ovat moninaisia. Työtapojen sirpaleisuus, valtavat sosiaaliset kontaktit, tiukat aikataulut, korkeat laatuvaatimukset, uusien asioiden jatkuva opiskelu ja oman ajan hallinta uuvuttavat. Työn henkinen kuormitus ja kokemus kiireestä kasvavat. Kiire on ennen kaikkea tunnetila, jota on osattava lähestyä oikein. Toiset kaipaavat tehokkuutta ajankäyttöönsä, toiset pohtivat, kuinka suorittaa vähemmän ja rauhoittua enemmän.

Tuntuu, että kiire on vallannut koko elämän. Onko kiire ihan todellista vai voisiko olla niin, että lisäämme myös itse omaa kiirettämme?

Itsensä johtamisen taito auttaa kesyttämään kiirettä. Toinen tapa selättää kiirettä on tunnistaa omaan työhönsä liittyviä toimintatapoja. Kolmas hyvä tapa on hallita stressiin liittyviä puolustuskeinoja. Vauhtia suosivassa maailmassa korostuu itsetuntemuksen merkitys ja vastuullisuus omista valinnoista ja toiminnasta.

Tällä kurssilla paneudumme kunkin osallistujan omiin kiirehaasteisiin. Millainen kiirehtijä olet, tunnista oma kiirehtijätyylisi. Opit tekemään itsellesi oikeita kysymyksiä, joiden avulla kiire saadaan oikeisiin raameihin. Koska kiire on kehossa ja mielessä, tutustumme myös läsnäolon taitoihin ja stressinhallintaan. Ensiarvoisen tärkeää hektisessä työelämässä on oppia erilaisia itselle sopivia taukoja, rentoutumiskeinoja ja lepohetkiä. Opit myös karsimaan päivästäsi pois vääriä ja haitallisia rutiineja. Tilalle saat rutiineja jotka energisoivat sinut. Samalla työn tehokkuus kasvaa ja voit paremmin.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu erinomaisesti: esimiehille, johtoryhmien jäsenille, tiimien vastuuhenkilöille, pääluottamusmiehille ja kaikille jotka kokevat painivansa kiireen kanssa.

Kurssin kesto

Koulutus klo 9.00 - 16.00.

Kustannukset

590.00 € (ei sis. alv)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Jäähyväiset kiireelle - ajan käytön hallinta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

YritysAkatemia

YritysAkatemia on perheyritys, jonka koulutusperiaatteena on asiakaslähtöinen, ajankohtainen ja laadukas palvelu. YritysAkatemian vahvuuksia ovat vankka 30 vuoden kokemus alalla sekä kouluttajien rautainen ammattitaito. YritysAkatemia tarjoaa ajankohtaista huippuosaamista ja tuoreinta tietoa: johtamisesta, vuorovaikutuksesta sekä työhyvinvoinnista sopimusoikeudesta ja julkisista hankinnoista taloushallinnosta palkkahallinnosta asiakaspalvelusta...


Lue lisää kouluttajasta YritysAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

YritysAkatemia

Hietalahdenranta 13
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.yritysakatemia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 12 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Jäähyväiset kiireelle - ajan käytön hallinta täytä seuraavat tiedot: