Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Julkisten hankintojen ABC - hankintayksiköille

YritysAkatemia
Yhteenveto
2 päivää
990 EUR + alv 24 %
14.1.2020
   
Helsinki
Avoin koulutus

Julkisten hankintojen ABC - hankintayksiköille

Julkisten hankintojen ABC - hankintayksiköille

Uudet innovatiiviset menettelyt, tilaajavastuulain vaatimukset, liikesalaisuuksien suoja sekä hankintasopimuksen valvonta. Julkisen hankinnan organisointi saattaa tuntua hankintayksikön näkökulmasta monimutkaiselta ja vaativalta prosessilta.

Kahden päivän koulutuksen tavoitteena on näyttää, miten hankintaprosessi voidaan toteuttaa alusta loppuun mahdollisimman tehokkaasti ja juridisesti kestävällä tavalla. Koulutuksessa saat kattavan tietopaketin tärkeimmistä lainsäädäntöuudistuksista ja oikeuskäytännön linjauksista.

Käytännönläheisessä koulutustilaisuudessamme opit käytännönläheisiä keinoja hankintamenettelyssä onnistumiseen ja yleisimpien sudenkuoppien välttämiseen. Etenemme koulutuksessa hankinnan suunnittelusta aina sopimuskauden hallintaan saakka. Koulutus sopii erityisen hyvin hankinnoista vastaaville hankintayksiköiden edustajille ja muille hankintojen parissa työskenteleville.

Kurssin kesto

Koulutus klo 9 - 16 molempina päivinä.

Kustannukset

990.00 € (ei sis. alv)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Julkisten hankintojen ABC - hankintayksiköille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

YritysAkatemia

YritysAkatemia

Monipuolista työelämän koulutusta

YritysAkatemia on perheyritys, jonka koulutusperiaatteena on asiakaslähtöinen, ajankohtainen ja laadukas palvelu. YritysAkatemian vahvuuksia ovat vankka 30 vuoden kokemus alalla sekä kouluttajien rautainen ammattitaito. YritysAkatemia tarjoaa ajankohtaista huippuosaamista ja tuoreinta tietoa: johtamisesta, vuorovaikutuksesta sekä työhyvinvoinnista sopimusoikeudesta ja julkisista hankinnoista taloushallinnosta palkkahallinnosta asiakaspalvelusta...


Lue lisää kouluttajasta YritysAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

YritysAkatemia

Hietalahdenranta 13
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.yritysakatemia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 12 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Julkisten hankintojen ABC - hankintayksiköille täytä seuraavat tiedot: