Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

Lean esimies

YritysAkatemia
Yhteenveto
1 päivä
590 EUR + alv 24 %
suomi
Avoin koulutus
Helsinki, Verkossa/etänä
Alkavat koulutukset
Helsinki
17.6.2020  
590 EUR
23.9.2020  
590 EUR
Verkossa/etänä
17.6.2020   (suomi)
590 EUR

Lean esimies

Lean esimies

Lean esimies

Lean on menestyvimpien organisaatioiden toimintafilosofia. Lean ohjaa tekemistä asiakkaan ymmärtämiseen, tehokkaaseen ja hukattomaan työskentelyyn sekä koko henkilöstön osaamisen hyödyntämiseen toiminnan kehittämisessä kohti tavoitetta.

Toimiva prosessi on ennustettava, virtaava ja kustannustehokas. Asiakkaat saavat tuotteensa/palvelunsa laadukkaina ja haluamanaan ajankohtana. Kun prosessit toimivat suunnitellusti ja toimintaa kehitetään määrätietoisesti, ovat sekä asiakkaat, oma henkilöstö että omistajat tyytyväisiä. Lean-yrityksessä esimiehen rooli ei ole töiden jakamista ja valvomista. Hän on avainasemassa prosessien toiminnan varmistamisessa ja kehittämisessä.

Koulutuksen sisältö

Koulutus antaa osallistujille ymmärryksen Leanin mukaisesti toimivan esimiehen tehtävistä ja roolista tehokkaan toiminnan varmistamisessa ja kehittämisessä. Koulutuksen jälkeen osallistuja tietää kuinka nykyaikainen esimies toimii. Hän tuntee tärkeimmät Lean-työkalut ja osaa käyttää niitä prosessien hallintaan ja kehittämiseen.

Tässä koulutuksessa sinun ei tarvitse osata japania ja bisnesjargonia. Koulutuksessa puhutaan selkeää suomea ja havainnollistetaan asioista esimerkein ja käytännönläheisin harjoituksin.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu esimiehille.

Kurssin kesto

Klo 9.00 - 16.00

Kustannukset

590.00 € (ei sis. alv)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lean esimies? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

YritysAkatemia

YritysAkatemia

Monipuolista työelämän koulutusta

YritysAkatemia on perheyritys, jonka koulutusperiaatteena on asiakaslähtöinen, ajankohtainen ja laadukas palvelu. YritysAkatemian vahvuuksia ovat vankka 30 vuoden kokemus alalla sekä kouluttajien rautainen ammattitaito. YritysAkatemia tarjoaa ajankohtaista huippuosaamista ja tuoreinta tietoa: johtamisesta, vuorovaikutuksesta sekä työhyvinvoinnista sopimusoikeudesta ja julkisista hankinnoista taloushallinnosta palkkahallinnosta asiakaspalvelusta...


Lue lisää kouluttajasta YritysAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

YritysAkatemia

Hietalahdenranta 13
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.yritysakatemia.fi Linkki kotisivulle

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 15 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lean esimies täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Hei moderni johtaja!

Lisää toimivia käytännön coaching-työkaluja johtamiseen – myös verkossa! Johtamisen kehittäminen on erityisen tärkeää näinä vaihtelevina ja haasteellisina aikoina. 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: