Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Tiedonhallintamallin rakentaminen organisaatiossa

YritysAkatemia
Yhteenveto
1 päivä
590 EUR + alv 24 %
suomi
Koulutus
Helsinki, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
590 EUR
10.9.2020

Helsinki
590 EUR
19.11.2020

Verkossa
590 EUR
10.9.2020

Verkossa
590 EUR
19.11.2020

Tiedonhallintamallin rakentaminen organisaatiossa

Tiedonhallintamallin rakentaminen organisaatiossa

Tiedonhallinnan tavoitteena kaikissa organisaatioissa on varmistaa tietojen monipuolinen, sujuva ja turvallinen hyödyntäminen eri palveluissa ja prosesseissa. Tiedonhallinta tarkoittaa mm. tiedonhallinnan kuvaamista ja tiedonhallintamallin laatimista.

Tiedonhallintalaki tulee voimaan 1.1.2020, jossa tiedonhallintayksiköiden pitää kuvata tiedonhallintamalli vuoden 2020 aikana. Laki on yleislaki julkiselle sektorille.

Uudella tiedonhallintalailla määritetään tiedon koko elinkaaren hallinta. Se sisältää mm. tiedon suunnittelu- ja kuvausvelvollisuuden sekä tieto-turvallisuusvaatimuksia. Tiedonhallintayksikön on myös jatkossa arvioitava toimintaprosessien tietojenkäsittelyyn liittyvät tarpeet sekä ylläpidettävä tiedonhallintaa määrittelevää ja kuvaavaa tiedonhallintamallia. Tule oppimaan lisää, mitä tiedonhallintamalli tarkoittaa.

Kohderyhmä

Kohderyhmä: koulutus sopii kaikille organisaatioille erityisesti julkisen sektorille (kunnat/kuntayhtymät, valtion virastot, julkiset liikelaitokset, julkisoikeudelliset yhteisöt) johto, esimiehet ja asiantuntijat, asiakirjahallinnon, rekisterien ja tietovarantojen parissa toimivat.

Kurssin kesto

Koulutus klo 9 - 16.

Kustannukset

590.00 € (ei sis. alv)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tiedonhallintamallin rakentaminen organisaatiossa ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

YritysAkatemia

YritysAkatemia

Monipuolista työelämän koulutusta

YritysAkatemia on perheyritys, jonka koulutusperiaatteena on asiakaslähtöinen, ajankohtainen ja laadukas palvelu. YritysAkatemian vahvuuksia ovat vankka 30 vuoden kokemus alalla sekä kouluttajien rautainen ammattitaito. YritysAkatemia tarjoaa ajankohtaista huippuosaamista ja tuoreinta tietoa: johtamisesta, vuorovaikutuksesta sekä työhyvinvoinnista sopimusoikeudesta ja julkisista hankinnoista taloushallinnosta palkkahallinnosta asiakaspalvelusta...


Lue lisää kouluttajasta YritysAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

YritysAkatemia

Hietalahdenranta 13
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.yritysakatemia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 15 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tiedonhallintamallin rakentaminen organisaatiossa täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: