Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Webinaari: Miten teen suorahankinnan laillisesti?

YritysAkatemia
Yhteenveto
3 tuntia
290 EUR + alv 24 %
21.8.2020
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Webinaari: Miten teen suorahankinnan laillisesti?

Webinaari: Miten teen suorahankinnan laillisesti?

Tiedätkö missä tilanteissa suorahankintojen tekeminen on mahdollista ja milloin palveluita tai tuotteita voi hankkia kilpailuttamatta? Onko yhteishankintayksiköltä tehdyt hankinnat myös aina mahdollisia ilman kilpailutusta?

Vaikka julkisten hankintojen lähtökohtana on kilpailuttamisvelvollisuus, sallii hankintalainsäädäntö tietyissä tilanteissa hankintojen tekemisen myös ilman kilpailutusta. Toisaalta taas hankintojen tekeminen toiselta hankintayksiköltä taikka sidosyksiköksi määritellyltä taholta ei välttämättä aina täytä suorahankinnan edellytyksiä.

Koulutuksen tavoitteena on antaa hankintayksiköille sekä julkiselle sektorille myyville tahoille näkemyksiä tilanteista, joissa hankinta voidaan tehdä suorahankintana. Suorahankintaperusteiden tunteminen voi tuoda huomattavasti lisää joustavuutta hankintojen parissa työskenteleville tahoille.

Tilaisuuden järjestäjä

Tilaisuuden järjestäjänä toimii Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy, joka hoitaa käytännön järjestelyt ja laskutuksen.

Kustannukset

290 € ( ei sis. alv. )

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Webinaari: Miten teen suorahankinnan laillisesti?? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

YritysAkatemia

YritysAkatemia

Monipuolista työelämän koulutusta

YritysAkatemia on perheyritys, jonka koulutusperiaatteena on asiakaslähtöinen, ajankohtainen ja laadukas palvelu. YritysAkatemian vahvuuksia ovat vankka 30 vuoden kokemus alalla sekä kouluttajien rautainen ammattitaito. YritysAkatemia tarjoaa ajankohtaista huippuosaamista ja tuoreinta tietoa: johtamisesta, vuorovaikutuksesta sekä työhyvinvoinnista sopimusoikeudesta ja julkisista hankinnoista taloushallinnosta palkkahallinnosta asiakaspalvelusta...


Lue lisää kouluttajasta YritysAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

YritysAkatemia

Hietalahdenranta 13
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.yritysakatemia.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 15 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Webinaari: Miten teen suorahankinnan laillisesti? täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: