Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – ilmoittaudu Webinaaripäivään 10.12.2020!

Webinaari: Työntekijän tukeminen ja oman jaksamisen varmistaminen kriisin aikana

YritysAkatemia
Yhteenveto
4 tuntia
390 EUR + alv 24 %
suomi
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
390 EUR
26.1.2021

Verkossa
390 EUR
13.4.2021

Webinaari: Työntekijän tukeminen ja oman jaksamisen varmistaminen kriisin aikana

Webinaari: Työntekijän tukeminen ja oman jaksamisen varmistaminen kriisin aikana

Koronaepidemia kriisiyttää koko maailmaa ja siinä ohessa myös työpaikkoja. Jo muutamissa viikoissa olemme kohdanneet monenlaisia psyykkisiä reaktioita omaehtoisuudesta ja välinpitämättömyydestä suoranaiseen paniikkiin ja hätään. Kriisin pitkittyessä psyykkiset reaktiot nousevat esiin yhä vahvemmin myös työpaikoilla. Hämmentävä tilanne herättää epävarmuutta työpaikoilla myös tuesta. Kuinka työpaikoilla voidaan tukea poikkeusoloissa selviytymistä, kun itse kriisiä ei voida ratkaista?

Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeyttä kriisin ja mahdollisen kaaoksen keskelle. Tavoitteena on selkiyttää osallistujien ymmärrystä kriisissä olevien ihmisten toiminnasta ja taustoista, tuen tarpeesta, auttamisen rajoista ja jaksamisen varmistamisesta, jotta he osaavat työpaikoillaan keskittyä olennaisiin tukitoimiin ja samalla suojata myös omaa jaksamisestaan. Koska koronan aiheuttama tilanne on ohimenevä mutta eri muotoisia kriisejä työpaikoilla kohdataan usein (mm. YT-neuvottelut, irtisanomiset, työntekijöiden henkilökohtaiset kriisit), keskitytään koulutuksessa koronan ohella myös laajempaa kriisinäkökulmaa, jotta osallistujien valmius ja varmuus kohdata kriisejä myös tulevaisuudessa vahvistuisi.

Koulutuksen ryhmäkoko on enintään 10 osallistujaa ja se toteutetaan Zoom-alustalla.

Kurssin kesto

Webinaari klo 9.00 - 13.00.

Kustannukset

390.00 € (ei sis. alv)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Webinaari: Työntekijän tukeminen ja oman jaksamisen varmistaminen kriisin aikana? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

YritysAkatemia

YritysAkatemia

Monipuolista työelämän koulutusta

YritysAkatemia on perheyritys, jonka koulutusperiaatteena on asiakaslähtöinen, ajankohtainen ja laadukas palvelu. YritysAkatemian vahvuuksia ovat vankka 30 vuoden kokemus alalla sekä kouluttajien rautainen ammattitaito. YritysAkatemia tarjoaa ajankohtaista huippuosaamista ja tuoreinta tietoa: johtamisesta, vuorovaikutuksesta sekä työhyvinvoinnista sopimusoikeudesta ja julkisista hankinnoista taloushallinnosta palkkahallinnosta asiakaspalvelusta...


Lue lisää kouluttajasta YritysAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

YritysAkatemia

Hietalahdenranta 13
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.yritysakatemia.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 15 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Webinaari: Työntekijän tukeminen ja oman jaksamisen varmistaminen kriisin aikana täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

webinaarikoulutuksia juuri sinulle!

Tutustu monipuoliseen tarjotaan ja löydä koulutus joko itsellesi tai yrityksesi tarpeisiin!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: