Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Yrityksesi tulliasiat kuntoon muuttuvassa maailmassa - Vienti- ja tuontimenettelyt, Brexit ja kauppasodat

YritysAkatemia
Yhteenveto
4 tuntia
490 EUR + alv 24 %
suomi
Koulutus
Helsinki, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
490 EUR
2.9.2020

Helsinki
490 EUR
21.10.2020

Verkossa
490 EUR
2.9.2020

Verkossa
490 EUR
21.10.2020

Yrityksesi tulliasiat kuntoon muuttuvassa maailmassa - Vienti- ja tuontimenettelyt, Brexit ja kauppasodat

Yrityksesi tulliasiat kuntoon muuttuvassa maailmassa - Vienti- ja  tuontimenettelyt, Brexit ja kauppasodat

Tulliasioiden hyvä hallinta on entistä olennaisempaa vientiä ja tuontia harjoittaville yrityksille kauppasotien ravistelemassa maailmassa.

Britannian EU-eroa koskeva Brexit asettaa niin ikään uusia haasteita suomalasille yrityksille ja niiden tulliasioista vastaaville henkilöille. Brexitiä koskevat yksityiskohdat ovat edelleen epäselvät ja niin sanottu kova Brexit on yhä mahdollinen siirtymäkauden jälkeen.

Ulkomaankauppaa harjoittavissa yrityksissä tulliasiat jäävät yhä liian vähäiselle huomiolle, minkä vuoksi tulliasioista vastaamaan joutuneet työntekijät tuntevat epävarmuutta ja osaamisvajetta vaativien tulliasioiden edessä.

Tämä koulutus antaa vankat perusvalmiudet ymmärtää tulliasioita ja saada varmuutta niiden hoitamiseen sekä vinkkejä, kuinka viedä asiaa eteenpäin yrityksessä. Kouluttajana toimii KPMG:n vanhempi verokonsultti OTK Matti Alpua, joka kouluttaa tulliasiat selkokielellä niin, että kuulijat ymmärtävät ja rohkaistuvat avoimeen keskusteluun ja kysymään tulliasioista.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille tulliasioiden parissa kuten vientimyynnissä, ostotehtävissä, verotuksessa, logistiikassa ja taloushallinnossa työskenteleville henkilöille.

Kurssin kesto

Koulutus klo 9 - 13.

Kustannukset

490€ + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrityksesi tulliasiat kuntoon muuttuvassa maailmassa - Vienti- ja tuontimenettelyt, Brexit ja kauppasodat ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

YritysAkatemia

YritysAkatemia

Monipuolista työelämän koulutusta

YritysAkatemia on perheyritys, jonka koulutusperiaatteena on asiakaslähtöinen, ajankohtainen ja laadukas palvelu. YritysAkatemian vahvuuksia ovat vankka 30 vuoden kokemus alalla sekä kouluttajien rautainen ammattitaito. YritysAkatemia tarjoaa ajankohtaista huippuosaamista ja tuoreinta tietoa: johtamisesta, vuorovaikutuksesta sekä työhyvinvoinnista sopimusoikeudesta ja julkisista hankinnoista taloushallinnosta palkkahallinnosta asiakaspalvelusta...


Lue lisää kouluttajasta YritysAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

YritysAkatemia

Hietalahdenranta 13
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.yritysakatemia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 15 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yrityksesi tulliasiat kuntoon muuttuvassa maailmassa - Vienti- ja tuontimenettelyt, Brexit ja kauppasodat täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: