Leadership-kouluttajat 2013

Aalto PRO

Aalto PRO

Aalto University Professional Development – Aalto PRO on Aalto-yliopiston täydennyskoulutusyksikkö, joka tarjoaa käytännönläheisiä, viimeiseen tutkimukseen perustuvia koulutuksia ja kehittämispalveluita. Seminaarit, lyhytkurssit, koulutusohjelmat ja organisaatiokohtaiset koulutukset tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen.

Tutustu Aalto PROn koulutuksiin.

Ajantieto Oy

Ajantiedon erityisalueena on taloushallinnon koulutus ja liiketoimintaosaamisen kehittäminen.

Osaaminen ja kokemus näkyy Ajantiedon asiakkaiden antamista palautteista: ”Ajantasaisia, luotettavia, innostavia, asiantuntevia ja hyödyllisiä koulutuksia.”

Tutustu Ajantietoon.

Algu Oy

Algu on johdon ja esimiesten kehittämiseen keskittyvä yritys. Vahvutenamme on poikkitieteellinen osaaminen, käytännönläheinen työskentely sekä joustava reagointi. Nämä kaikki ovat tärkeitä nykyajan nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Algun coaching ja valmennus rakentavat samalla myös johdon ja esimiesten valmentavaa ja coachaavaa otetta.

Tutustu Algun valmennuksiin.

Gosei Oy

Gosei Oy

Gosei Oy rakentaa liiketoimintasi tueksi virtaavan tuotekehityksen. Kartoitamme tuottoisimmat kehityskohteesi ja valmennamme henkilöstösi löytämään niihin toimivimmat ratkaisut. Saat organisaation, joka tuottaa oikeita asioita nopeammin ja nauttii siitä.

Tutustu Gosein koulutuksiin.

Haaga-Helia

HAAGA-HELIA

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. HAAGA-HELIAn valmennus- ja konsultointipalvelut tukevat metropolialueen yrityksiä ja esimiehiä toiminnan ja osaamisen uudistamisessa. Palvelu- ja myyntityön osaaminen ja käytännön työkalut saavat erityishuomion HAAGA-HELIAn englanninkielisessä Executive MBA-ohjelmassa.

Tutustu Haaga-Helian koulutuksiin.

Henley Business School

Henley Business School

Henley Business School on rankingeissa arvostettu liikkeenjohdon koulu ja yksi harvoista kolmoisakkreditoiduista johtajakouluista. Suomessa Henley Business School on toiminut vuodesta 1986 ja koulutustarjonta koostuu Executive MBA -ohjelmasta sekä liikkeenjohdon räätälöidyistä koulutuksista. Business-koulujen vertailuissa Henleyn alumniverkosto on usein arvioitu maailman laajimmaksi.

Tutustu Henley Business Schooliin.

Kaiku Helsinki

Kaiku Helsinki

Kaiku Helsinki on myynti- ja strategiaviestintään erikoistunut menestyvien yritysten ja yhteisöjen viestintäkumppani ja valmentaja. Autamme asiakkaitamme myymään strategiansa henkilöstölleen, lisäämään myyntiään ja viestimään vaikuttavasti verkossa ja mediassa.

Tutustu Kaiku Helsingin valmennuksiin.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutin koulutukset auttavat sinua valjastamaan organisaatiosi toteuttamaan valittua strategiaa entistä tuoreemmin, varmemmin ja nopeammin. Koulutuksissa hyödynnetään liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja omakohtaisia kokemuksia. Markkinointi-instituutti kouluttaa kaikilla liiketoiminnan keskeisillä osa-alueilla.

Tutustu Markkinointi-instituutin koulutuksiin.

Richard Lewis Communications

Richard Lewis Communications

Richard Lewis Communications on kansainvälinen kieli-, viestintä- ja kulttuurivalmennukseen erikoistunut palveluntarjoaja. 

Richard Lewis Communicationsin koulutukset auttavat asiakasyritystä kehittämään henkilöstönsä valmiuksia selvitä kansainvälisten työtehtävien asettamista haasteista.

Tutustu Richard Lewis Communicationsin koulutuksiin.

Suomen Psykologinen Instituuttiyhdistys ry

Suomen Psykologinen Instituuttiyhdistys ry

Suomen Psykologisen Instituutti järjestää eri alojen ammattilaisille, erityisesti esimiestason työntekijöille laadukasta koulutusta, jossa sovelletaan kyseiseen kontekstiin uusinta psykologian, psykoterapian sekä ohjauksen ja neuvonnan alan tutkimustietoa ja teoriaa.

Tutustu Suomen Psykologisen Instituuttiyhdistyksen koulutuksiin.

Talent Vectia

Talent Vectia

Talent Vectia on arvostettu konsultoinnin ja valmennuksen asiantuntijayritys, jonka taustalla on poikkeuksellisen vankka kokemus ja osaaminen. Yhtiön tärkein pääoma ovat osaavat ja ammattitaitoiset asiantuntijat. Talent Vectian ydinosaamista ovat uudistaminen ja kehittämisprojektit, strategia, asiakaskokemus, ratkaisuliiketoiminta, operatiivinen tehokkuus sekä johtamisen kehittäminen.

Uudistaja. Halutut tulokset. Nopeasti.

Tieto

Tieto

Tieto on Pohjoismaiden suurin tietotekniikkapalveluyritys, joka tarjoaa täyden elinkaaren IT-palveluita sekä yksityiselle että julkiselle sektorille.

Tiedon Practical Project Steering -koulutuksissa saat konkreettista apua projektityöhösi sekä käytännöllisiä apuvälineitä meneillään oleviin projekteihisi.

Tutustu Tiedon koulutuksiin.

 Takaisin edelliselle sivulle

 Takaisin Leadership-osion aloitussivulle

Viimeksi päivitetty: 02 loka 2013

studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.